Notícies i actualitat

El president Tadeo, present a la Primera Cimera d'Estacions Nàutiques

Data : 07/06/2012

El president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, en qualitat de president de la Secció d'Entitats Locals amb Estació Nàutica de la FEMP, ha assistit avui a Madrid a la Primera Cimera d'Estacions Nàutiques, on s'ha tractat, entre altres qüestions, una proposta de redacció de la modificació legislativa de la Llei 22/1988, de 28 de juliol, de costes.

Aquesta primera cimera ha estat inaugurada per la secretària d'Estat de Turisme, Isabel Borrego, i també ha comptat amb la presència del director general de Sostenibilitat de la Costa i del Mar del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Pablo Saavedra.

El president Tadeo, durant la seva intervenció, s'ha mostrat favorable a la modificació de l'esmentada llei per tal d'ampliar el període d'autoritzacions i permisos en el sector nàutic amb l'objectiu de fer viables projectes empresarials.

Segons Tadeo, si es reforça la seguretat jurídica, augmentaran les facilitats als empresaris perquè puguin invertir i crear d'aquesta manera llocs de feina. En aquest sentit, el president del Consell de Menorca destaca el potencial a l'illa del turisme nàutic.

Açò sí, Santiago Tadeo recorda la necessitat de poder comptar amb un turisme nàutic respectuós amb el medi ambient, en clara sintonia amb el model pel qual aposta l’equip de govern insular.

Maó, 7 de juny de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS