Notícies i actualitat

El Consell adjudica la conservació i manteniment del Camí de Cavalls a la Fundació de Persones amb Discapacitat

Data : 05/06/2012

El Consell Insular de Menorca va adjudicar, el dia 1 de juny de 2012, per procediment obert i tramitació ordinària, el contracte reservat de serveis per a la conservació i el manteniment del Camí de Cavalls i el seu àmbit d’influència, segons el Pla especial del Camí, per un import de 101.089,90 euros, IVA inclòs, a la Fundació de Persones amb Discapacitat de l’Illa de Menorca, després d’haver obtingut una puntuació de 9 punts sobre els 10 possibles.

Els propers dies se signarà el corresponent contracte entre el CIM i la Fundació de Persones amb Discapacitat de l’Illa de Menorca per a l’anualitat 2012/2013 seguint els procediments establerts, el qual comportarà un estalvi del 10,53% respecte de la contractació realitzada el 2011, de gener a agost. En aquesta ocasió el contracte té una durada d'un any. Per tant, l'estalvi es produeix comparant els vuit primers mesos.

L’actual equip de govern del CIM va aprovar per Consell Executiu optar per l'opció de contracte reservat per tal d'afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius vulnerables, en el marc de polítiques actives de feina i del repte de facilitar la cohesió social, modalitat aquesta reconeguda en la disposició addicional cinquena del TRLCSP, en què s'estableix la possibilitat de reservar la contractació a centres especials de treball o reservar-ne l'execució en el marc de programes d'ocupació protegits quan, com a mínim, el 70% dels treballadors afectats siguin persones amb discapacitat que, atesa la índole o gravetat de les seves deficiències, no puguin exercir una activitat professional en condicions normals.

“El nostre objectiu és doble: per una banda, ajudar aquests col·lectius amb més dificultats per trobar feina, especialment durant aquesta difícil conjuntura econòmica, i, segon, col·laborar en el manteniment del Camí de Cavalls”, explica el conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre.

Maó, 5 de juny de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS