Notícies i actualitat

Celebració del comitè científic del projecte Life+Boscos.

Data : 04/06/2012

L'Agència Menorca Reserva de Biosfera està desenvolupant el projecte Life+BOSCOS, projecte que pretén contribuir a l'adaptació dels boscos de Menorca al canvi climàtic.
El bosc aporta múltiples serveis a la societat i s'està configurant com a un recurs clau davant les incerteses social i econòmiques actuals.
Actualment el projecte està finalitzant l'elaboració dels plans de gestió forestal de les 10 finques pilot col·laboradores. Aquests plans volen demostrar la viabilitat de realitzar un aprofitament del bosc que a la vegada el reforci de cara als riscos del canvi climàtic.
Per donar rigorositat al projecte, aquest compta amb un comitè científic conformat per diferents investigadors i tècnics amb una llarga experiència en gestió forestal que assessora periòdicament als tècnics del projecte i, que en aquest cas, permetran ser molt més eficients i rigorosos en l'elaboració dels plans de gestió.
Els propers dies 4 i 5 de juny, el comitè científic del projecte Life+BOSCOS es reunirà a Menorca per ajudar a determinar el contingut dels plans de gestió, la qual cosa permetrà entrar en la fase decisiva del projecte amb la seva implementació a les finques col·laboradores.


S'adjunta el programa.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Programa
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS