Notícies i actualitat

El Departament d'Esports i la Fundació per a l'Esport Balear impulsen les III Jornades Entrenar Educant

Data : 25/01/2016

Els propers dies 29 de gener i 12 de febrer, la seu del Consell Insular de Menorca acollirà les III Jornades Entrenar Educant organitzades pel Departament d'Esports i la Fundació per a l'Esport Balear.

Aquestes jornades tenen com a objectiu difondre coneixements i experiències en relació a la formació esportiva. Donat el canvi de paradigma social que s'està produint a molts nivells de la societat, el món de l'activitat física i esport, i concretament de l'esport de formació necessita qüestionar l'actual model i plantejar nous escenaris per oferir una formació esportiva respectuosa amb la persona, amb els altres i amb l'entorn més pròxim.

En la primera de les jornades s’ha programat una exposició de diferents formes de treballar per part de diferents clubs esportius de Menorca. És el cas del karate, a càrrec del delegat federatiu que explicarà un model de competició en el que es valora el comportament dels esportistes. En segon lloc, el tècnic de rugbi Antoni Florit també farà una exposició sobre el model formatiu del rugbi. A més, l'escola de ciclisme del Grup esportiu Es Port també donarà a conèixer la seva manera de treballar les habilitats motrius gràcies a la bicicleta. Finalment, l'escola de futbol de l'Sporting, a càrrec del seu director, donarà a conèixer noves eines per a la formació integral de l'esportista.

Durant la segona jornada, tindrem el plaer de comptar amb la participació dels tècnics del Consell Esportiu del Baix Llobregat que donaran a conèixer el seu model d'esport escolar "Juga Verd Play", un model que ha aconseguit ser un referent gràcies a la capacitat d'entendre la competició, un valor educatiu.

Més informació en el tríptic adjunt.

Maó, 25 de gener de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS