Notícies i actualitat

El conseller d'Economia, Medi Ambient i Caça es reuneix amb el Comitè Científic del projecte LIFE+ RENEIX

Data : 30/05/2012

Fernando Villalonga, conseller d'Economia, Medi Ambient i Caça i president de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, ha donat avui matí la benvinguda als membres del Comitè Científic del projecte LIFE+ RENEIX “Restauració d'hàbitats d'espècies prioritàries a l'illa de Menorca”, desenvolupat per Consell Insular amb cofinançament de la Comissió Europea.

Aquest comitè es reuneix per segona vegada a Menorca i durant dos dies avaluarà els objectius i les actuacions de conservació del medi natural que s'estan executant en el marc d'aquest projecte.

El Comitè està format per un grup d'experts en diferents matèries. Avui matí s'han reunit amb el conseller Villalonga a la seu del Consell Insular de la plaça Biosfera Emili Laguna, doctor en Biologia, cap de secció encarregat dels programes de conservació de flora silvestre al Servei d’Espais Naturals i Biodiversitat de la Generalitat Valenciana, on treballa des de l’any 1986; José M. Iriondo, de la Universitat Rei Joan Carles de Madrid; José Jiménez, de l'Organisme Autònom Parcs Nacionals del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient; Josep A. Rosselló, de la Universitat de València; Ricard Borràs, del Parc Natural de s'Albufera des Grau, i Sònia Estradé, de l'Institut Menorquí d'Estudis. També està previst que assisteixi Joan Rita, de la Universitat de les Illes Balears.

Avui el comitè visitarà les àrees d'actuació des Alocs i el Pilar, companyat de l'equip tècnic del projecte LIFE+RENEIX.

Per a més informació podeu visitar la pàgina web: http://lifereneix.cime.es
També podeu seguir les novetats sobre el projecte a Twitter: @lifereneix i a Facebook: Life reneix.

Agència Menorca Reserva de Biosfera
Consell Insular de Menorca

Maó, 30 de maig de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS