Notícies i actualitat

Moisès Coll, guanyador el XIII Premi Josep Vivó de Glosa Escrita

Data : 24/01/2016

Moisès Coll Marquès ha resultat guanyador del XIII Premi Josep Vivó de Glosa Escrita convocat pel Departament de Cultura i Educació del Consell Insular de Menorca.

El jurat ha decidit declarar guanyadores del XIII Premi Josep Vivó de Glosa Escrita, en la modalitat general, per la seva correcció formal, la perfecció de la mètrica i de la rima, la conjunció que aconsegueix de l'actualitat insular amb la cultura de l'època talaiòtica, el seu enginy, el seu to irònic i de crítica social i la riquesa del lèxic utilitzat, les gloses titulades Mots de pedra, presentades sota el pseudònim Menor Català i Òtica per Moisès Coll Marquès.

A més, s’han declarat guanyadores del XIII Premi Josep Vivó de Glosa Escrita, en la modalitat escolar de secundària, les gloses titulades De pedres hem de rallar, que han presentat sota el pseudònim Llevant de l'Illa Rogelio Pons Villalonga, David Felipe Agudelo Ariza i Javier López Llambias, alumnes de 3r d'ESO del Col·legi Sant Josep de Maó.

En la modalitat escolar de primària el XIII Premi Josep Vivó de Glosa Escrita s’ha declarat desert, atès que no s'ha presentat cap obra a concurs.

Les obres presentades a concurs havien de tractar el tema de la cultura talaiòtica de Menorca, en qualsevol dels seus aspectes.

Membres del jurat:

- Antoni Ferrer Rotger, director insular de Cultura i Patrimoni
- Pau Gener Torres, representant del Col·lectiu Folklòric de Ciutadella
- Joan Moll Tudurí, representant de l’associació Soca de Mots
- Ismael Pelegrí Pons, representant de la Secció de Llengua i Literatura de l’Institut Menorquí d’Estudis
- Josep Joan Casasnovas, guanyador de l'edició anterior
- Pilar Vinent Barceló, assessora lingüística del Consell Insular de Menorca, que actua com a secretària.

Maó, 24 de gener de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS