Notícies i actualitat

La Fundació Foment del Turisme reforça la promoció de Menorca a través de les agències de viatges online

Data : 25/01/2016

S’han mantingut reunions amb Tripadvisor, Atrápalo y Muchoviaje.com, entre d’altres, amb la finalitat de donar una major visibilitat a Menorca en els diferents mercats.

La promoció online és una de les línies estratègiques que segueix la Fundació Foment del Turisme de Menorca per donar una major visibilitat a Menorca en els diferents mercats. És inqüestionable que s’ha produït un canvi substancial en el model turístic tradicional i que l’ecommerce ha esdevingut un sector amb un enorme potencial de creixement.

En aquest nou context, les agències de viatges online s’han convertit en importants pols d’atracció de l’oferta i la demanda i tot apunta que continuaran en línia ascendent tant pel que fa al seu rol prescritptor, com pel que fa a la seva funció comercialitzadora, el que les converteix en un bon suport per promocionar les diferents destinacions turístiques.

Conscient d’aquesta realitat, la fundació ha fixat la promoció online de Menorca com un eix prioritari de les seves accions. Per això, en la present edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, tant la consellera de Promoció Turística, Maria Sellarès, com el director de la fundació, David Vidal, han mantingut diferents contactes amb responsables d’agències online, entre les quals destaquen Tripadvisor, Atrápalo i Muchoviaje.com. Totes tres concentren un enorme volum de negoci i d’usuaris, i funcionen com a canals decisius a l’hora de planificar i contractar les vacances.

Els contactes han servit per plantejar noves vies de col·laboració de cara a la present temporada. En el cas de Tripadvisor s’estudiarà la possibilitat de promocionar Menorca a través d’una nova tipologia d’accions que tenen com a principal atractiu el fet de ser generadores d’un gran volum d’opinions i facilitar el bon posicionament online de la destinació. Per la seva banda, els responsables de Muchoviaje.com s’han compromès a fer arribar una proposta de comunicació a través de xarxes socials per millorar la imatge de Menorca en l’àmbit del turisme actiu i de naturalesa.

A més a més, s’ha concretat una col·laboració amb el periodista especialitzat en viatges i gastronomia Óscar Checa Algarra per fer un reportatge sobre enoturisme, a més d’un especial sobre Menorca al programa ‘Escapadas’ de Radio 5, que dirigeix i presenta. Aquesta darrera acció promocional està prevista per al mes de maig.

Maó, 25 de gener de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS