Notícies i actualitat

El Consell de Menorca aporta 22.200 euros als clubs nàutics per possibilitar la pràctica d’aquest esport entre la joventut

Data : 27/05/2012

El Consell Insular de Menorca farà una aportació econòmica enguany de 22.200 euros per col·laborar en l’organització dels programes nàutics dels quatre clubs de l’illa (Maó, Ciutadella, Fornells i es Castell)
 
Club Marítimo de Mahón ...............  6.000,00 €
Club Nàutic de Ciutadella .............  5.700,00 €
Club Nàutic de Fornells ................  5.000,00 €
Club Náutico de Villa Carlos ..........  5.500,00 €
 
El Consell Insular de Menorca vol donar suport a les activitats nàutiques, ja que té interès a desenvolupar un programa específic de promoció de la vela a l'illa per a la joventut, com una acció de foment d'aquest esport, així com a donar suport als quatre clubs de Menorca per a l'organització de les diverses activitats previstes al llarg de l'any 2012.
 
L’objectiu d’aquests convenis és regular els compromisos assumits per les parts signants en la realització del programa Vine a Navegar i afavorir la promoció de les activitats de vela a través de l'organització de cursos i diversos programes per part dels clubs.

“El nostre objectiu com a Consell Insular de Menorca és promoure l’esport base entre la joventut, perquè aquest sector, amb ajuda, podrà algun dia representar l’illa a nivell esportiu”, explica el conseller d’Esports, Juanjo Pons.


Maó, 27 de maig de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS