Notícies i actualitat

L’APB lliura al Consell de Menorca un camió de bombers per poder actuar al port de Maó

Data : 21/01/2016

El port de Maó compta des d'avui amb un nou camió de bombers que el president de l'Autoritat Portuària de Balears (APB), Joan Gual de Torrella, ha lliurat a la consellera de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge del Consell Insular de Menorca, Cristina Gómez.

Amb aquest nou vehicle l'APB reforça els mitjans de lluita contra incendis del Consell Insular de Menorca ja que ambdues institucions col·laboren des de fa anys en matèria de prevenció, extinció d'incendis, salvament i protecció civil, per tal d'aprofitar els recursos i els mitjans disponibles i elevar els nivells de seguretat. Cal tenir en compte que la part terrestre de la zona de servei del port es troba en els termes municipals de Maó i es Castell.

El port de Maó compta amb un Pla d'Emergència Interior elaborat per l'APB on es considera el Servei de Prevenció i Extinció d'incendis del Consell de Menorca com a grup d’intervenció, entre les funcions del qual hi ha l'extinció d'incendis a terra i en embarcacions, intervenció en les operacions de protecció civil, en tasques d'evacuació, en operacions de salvament terrestre i la participació en simulacres, entre d'altres.

L'actual conveni de col·laboració entre Consell Insular de Menorca i l’APB es va signar el 2012 i té una vigència de 15 anys.

Maó, 21 de gener de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS