Notícies i actualitat

Les despeses en viatges del Consell de Menorca es redueixen un 70 % en el primer quadrimestre 2012 respecte al mateix període del 2011

Data : 26/05/2012

L'equip de govern del Consell Insular de Menorca es reafirma en el seu compromís amb la contenció de la despesa. Un exemple de la millora de l'eficiència dels recursos de la principal institució de l'illa és l'austeritat en matèria de viatges. En concret, la despesa del primer quadrimestre de 2012 s'ha reduït en un 70 % respecte del mateix període del 2011(gener-abril), amb l’equip de govern anterior.

Si en el 2011, durant aquest període, la despesa sumava 65.000 €, en el 2012 aquesta ha estat de 19.000 €. L'estalvi ha estat possible gràcies a diversos factors: reducció del nombre de persones que viatgen (tant de personal del Consell com dels càrrecs públics), aprofitament dels viatges mantenint diverses reunions en un mateix dia i evitant també estades d'hotels, selecció dels esdeveniments als quals s'ha d'acudir en representació de la institució, reducció de participants de fora de Menorca en diversos esdeveniments organitzats pel Consell a l'illa, i aprofitament de l'ús de noves tecnologies, que faciliten el treball diari i la comunicació.

En aquest darrer punt, el de la utilització de noves tecnologies, també s'han dut a terme diverses reunions amb el Govern balear i la resta d’illes mitjançant videoconferència, un sistema que vol implantar l’equip de govern insular al Consell per anar-lo utilitzant de forma progressiva.

“Amb aquest sistema s'estalviarà en matèria de temps i econòmicament, ja que suposa millorar l'eficiència dels recursos”, explica la consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons.

”Pel que fa a l’estalvi en desplaçaments, valoram positivament aquestes xifres, i consideram que és una prova més de com es poden gestionar millor els recursos sense perdre eficiència. Aquesta reducció de la despesa no ha suposat cap greuge en la feina ordinària, ni en l'execució de les competències del Consell”, afegeix Pilar Pons.


Maó, 26 de maig de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS