Notícies i actualitat

El Consell Insular preveu que, a partir del 31 de maig, els proveïdors comencin a cobrar 3,8 milions d'euros

Data : 25/05/2012

Els proveïdors amb factures pendents de pagament amb el Consell Insular de Menorca amb data anterior al 31 de desembre de 2011 podran començar a cobrar-les a partir del proper dijous 31 de maig, segons marca el procediment de l'RD 4/2012.

Després que l'Institut de Crèdit Oficial (ICO) designés Bankia com entitat bancària que havia de treballar amb el Consell Insular de Menorca, avui divendres 25 de maig s'ha signat el préstec amb aquest banc, finalment per valor de 3,8 milions d'euros, per atendre el pagament de factures pendents, la més antiga de les quals data de setembre de 2005.

“Des del Consell Insular de Menorca celebram que s'hagin complert els terminis prevists a l'RD 4/2012 que regula aquest procés tan important per als proveïdors, perquè es podran injectar a l'economia de Menorca 3,8 milions d'euros, només des de la institució insular”, explica la consellera de Serveis Generals, Pilar Pons.

El Consell Insular de Menorca va presentar al Govern central un import total de 3,85 milions d'euros de factures pendents de pagament a diferents proveïdors.

D'aquests 3,85 milions d'euros, 3,4 milions corresponen a 1.189 factures del Consell Insular, 350.000 euros pertanyen a 284 factures de la Fundació Destí i 100.000 euros més de 68 factures procedents de l'IME.

“El més important és que els proveïdors ja no hauran de fer res més. Només hauran d'esperar a rebre els doblers de les factures corresponents als seus respectius comptes bancaris”, explica Pilar Pons.

En opinió de la consellera, aquesta quantitat de doblers contribuirà a alleujar els proveïdors que tenien factures pendents de pagament i, per tant, a “donar oxigen a una part important de l'economia menorquina”.

Maó, 25 de maig de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS