Notícies i actualitat

Repartits a tots els ajuntaments de Menorca embuts de recollida d'oli vegetal

Data : 25/05/2012

El Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca i l’empresa Ingeni Medi Ambient han distribuït per tots els ajuntaments de Menorca embuts dissenyats específicament per facilitar el reciclatge de l’oli vegetal usat d’origen domèstic. Per tant, les persones interessades poden recollir-los a cada consistori.

Aquests embuts incorporen adaptadors que s'enrosquen a diferents tipus d'envasos plàstics: als bòtils de 2 litres de refresc, als d'1,5 litres d’aigua i també per a les garrafes de 5 litres d’aigua.

L'objectiu principal d'oferir aquests embuts és facilitar a tots els ciutadans i ciutadanes de Menorca la recuperació de l'oli vegetal generat a les cuines per al seu posterior dipòsit en els nous contenidors de reciclatge.

Cal recordar que en aquests nous contenidors s’ha de dipositar l’oli vegetal dintre d'envasos de plàstic tancats.

“El nostre objectiu és que totes les administracions de Menorca col·laborin en la defensa del medi ambient”, explica el conseller d'Economia, Medi Ambient i Caça, Fernando Villalonga.

Maó, 25 de maig de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS