Notícies i actualitat

Nova convocatòria d'accions formatives gratuites de l'IDE menorca.

Data : 20/01/2016

L'IDE menorca és el servei del Consell Insular i Ajuntaments que possiblita la consulta de tota la cartografia i la informació territorial disponible de Menorca.

Periòdicament es realitzen accions formatives d'entre dues i quatre hores de duració. Aquestes accions formatives tenen per objectiu aprendre a fer servir les eines que es posen a l'abast a través de l'IDE per treure'n el màxim profit.

Ahir vam publicar una nova convocatòria de cursos. Podeu consultar els cursos i us hi podeu inscriure a través del portal IDE menorca (http://cartografia.cime.es).


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Portal IDE menorca
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS