Notícies i actualitat

El president Tadeo explica la situació de l’aigua i dels vols a la reunió de corporacions locals

Data : 23/05/2012

També ha assegurat que el Consell fa feina per trobar una solució al problema dels trasllats sanitaris

El president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, ha volgut explicar personalment la situació actual del problema de l’aigua i els treballs per obtenir l’obligació de servei públic per a la ruta entre Menorca i Madrid a la reunió de presidents de corporacions locals que ha tingut lloc avui a Ferreries.

El conseller d'Administracions Públiques, Simón Gornés, al costat de la directora general de Funció Pública, Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis, Núria Riera; Isabel Febrer, directora general d'Interior, Emergències i Justícia, així com Ana García Serrano, directora general de Patrimoni, Contractes i Obres Públiques, també han comparegut a aquesta reunió per explicar diferents projectes.

Entre els projectes presentats destaca la posada en marxa de la Central de Contractació de la CAIB, adscrita a la Direcció General de Patrimoni, a la qual es podran adherir en el futur les institucions interessades en l'abaratiment de costos que proporciona aquest sistema unificat de compres.

Els assistents han conegut també en detall les mesures impulsades per l'Àrea de Funció Pública destinades als empleats públics, entre les quals destaca l'ampliació de la jornada laboral a 37,5 hores a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears o el sistema de flexibilitat en el qual es treballa per a la conciliació de la vida laboral i familiar.

Altres aspectes abordats han estat la formació dels treballadors o el procés de simplificació administrativa per agilitar els tràmits i facilitar les relacions dels ciutadans amb l'Administració.

En l'àmbit d'Interior, els representants municipals i insulars han rebut informació sobre la modificació de la Llei d'activitats classificades que es promou per l'obligada adaptació a la directiva comunitària de serveis, la uniformització de les policies locals de les Illes Balears o la possibilitat de mancomunar serveis policials entre diferents municipis.

Trasllats sanitaris

Per la seva banda, el president Tadeo ha explicat que el Consell Insular fa feina per trobar solucions al problema dels trasllats sanitaris.


Maó, 23 de maig de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS