Notícies i actualitat

El Consell de Menorca i l'Ajuntament de Ciutadella uneixen recursos per donar una millor informació turística

Data : 23/05/2012

El Consistori aporta la seva oficina d'informació turística i la institució insular el personal i el material

L'Ajuntament de Ciutadella i la Fundació Destí Menorca signen el dia d'avui un conveni de col·laboració per donar un millor servei d'informació turística a tots els visitants d'aquest municipi.

Fins aquest moment Ajuntament i Fundació treballaven de manera independent, duplicant esforços, tasques i recursos econòmics per part de les dues administracions, amb dues oficines que estaven situades a escassos 500 metres una de l'altra.

Amb el present conveni de col·laboració entre les dues administracions i atesa la difícil situació econòmica en la qual ens trobam, s'ha considerat important optimitzar els recursos de què es disposa i poder donar d'aquesta manera un servei de millor qualitat als turistes.

Com que el Departament de Turisme de l'Ajuntament de Ciutadella, CITUR, disposa d'unes instal·lacions més espaioses i modernes per donar aquest servei, s'ha decidit traslladar a aquest espai l'oficina que gestiona la Fundació Destí, que fins aquest moment estava situada a la plaça de la Catedral. D'aquesta manera es podrà gaudir d'un horari d'atenció al públic molt més ampli, per la qual cosa el turista del municipi es veurà molt afavorit.

En aquest sentit, la Fundació Destí Menorca es compromet a assignar un informador turístic per omplir un millor horari a l’esmentat servei d’informació turística durant els sis mesos de temporada turística i el material d'informació turística de què disposa, així com els sistemes informàtics. Per la seva banda, l'Ajuntament de Ciutadella aporta l'oficina.

Aquesta temporada turística 2012 la Fundació Destí Menorca realitza un gran esforç amb la seva xarxa d'oficines d'informació turística i xarxa de centres d'interès cultural, modernitzant espais i adequant horaris a la mesura dels turistes que visiten la nostra illa.


Ciutadella, 23 de maig 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS