Centre Balears Europa - Centre d'informació Europe Direct Menorca
El Centre Balears Europa és un consorci de dret públic, que té com a missió la de documentar, assessorar, formar i informar a la societat de les Illes Balears, sobre qüestions relacionades amb la Unió Europea i les seves institucions.

Europe Direct és una xarxa d'informació de la Comissió Europea que permet als ciutadans i ciutadanes obtenir informació, assessorament, ajuda i resposta a les seves preguntes sobre la Unió Europea, les seves polítiques i els seus programes d'una manera propera, adaptada i informal.

A Menorca, el centre Europe Direct es troba ubicat a la seu del Consell Insular de Menorca a Maó.
Horari d'atenció presencial i telefònica: De dilluns a divendres de 8.30 a 14.00 h

C. Palau Reial, 17, 07001 Palma de Mallorca / Pl. de la Biosfera, 5, 07703 Maó
Tel.: 971357779
Fax: 971368393
Correu electrònic: cbe@cime.es

 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
Participació Ciutadana Participació Ciutadana El Reglament de Participació Ciutadana regula la participació de la ciutadania en les decisions del Consell. Informa-te’n.
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS