Altres organismes

Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística en Sòl Rústic de l'illa de Menorca
El Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística en Sòl Rústic de l’Illa de Menorca es constitueix l’any 2005.

És una entitat que té com a finalitat exercir, dins de l’àmbit territorial de l’illa de Menorca, les distintes competències que la legislació vigent en matèria de disciplina urbanística atribueix a les administracions associades.

Actualment formen part de la Junta de Govern del Consorci el Consell Insular de Menorca i tots els Ajuntaments de l’illa.

Pl. de la Biosfera, 5, 07703 Maó
Tel.: 971355989
Fax: 971357086

Departaments Relacionats

 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Consorci Sòl Rústic Consorci Sòl Rústic Consulteu aquí els estatuts del Consorci per a la protecció de la legalitat urbanística al sòl rústic de l'illa de Menorca, ens que integren Consell i ajuntaments
Punt d'informació cadastral Punt d'informació cadastral Enllaç al web de l’Oficina virtual del Cadastre, dependent del Ministeri d’Economia i Hisenda.
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS