Inici El Consell Altres organismes

Fundació Foment del Turisme de Menorca

Fundació Foment del Turisme de Menorca
Fundació Foment del Turisme de MenorcaEl Consell de Menorca va crear l'any 2006 la Fundació Destí Menorca amb la finalitat d'agilitar les activitats d'informació turística, crear nous productes i impulsar i desenvolupar la millora contínua mitjançant el Sistema Integral de la Qualitat Turística Espanyola en Destinació (SICTED).

El 30 de juny de 2015 es va publicar al BOIB l’aprovació definitiva de la modificació dels estatuts de la Fundació Destí Menorca, que passa a partir d’ara a anomenar-se Fundació Foment del Turisme de Menorca.

Actualment, la Fundació Foment del Turisme de Menorca gestiona tots els recursos en matèria de producte i promoció turística i s'encarrega, per tant, de promoure i desenvolupar el turisme a Menorca i a l'exterior. Entre els productes turístics que promou i desenvolupa destaquen les estacions nàutiques, el producte eqüestre i el Menorca Convention Bureau.
De la mateixa manera, la Fundació Foment del Turisme de Menorca gestiona la xarxa d'oficines d'informació turística i la xarxa de centres d'interès cultural a Menorca, i continua impulsant el Sistema Integral de la Qualitat Turística Espanyola en Destinació.

Pressupost 2016 Fundació Foment del Turisme de Menorca

C. Camí des Castell 28, 07702 Maó
Tel.: 971368678
Fax: 971360167