Serveis
 

Formació per a l'Ocupació


Els objectius i funcions del Servei de Formació per a l'Ocupació són:

- Afavorir la formació al llarg de la vida de les persones treballadores, millorant la seva capacitació professional i desenvolupament personal.
- Proporcionar a les persones treballadores els coneixements i les pràctiques adequades a les competències professionals requerides en el mercat de treball i a les necessitats de les empreses.
- Afavorir la inserció laboral de les persones treballadores desocupades en aquells àmbits i/o sectors que necessiten personal format o que poden esdevenir nous filons d'ocupació.
- Preparar persones per a que puguin accedir a llocs de feina en sectors econòmics o perfils professionals on hi ha una mancança de personal format.
- Millorar l'ocupabilitat, especialment d'aquelles persones que tenen majors dificultats de manteniment del treball o d'inserció laboral.


Què ofereix el servei?

Aquest servei ofereix, bàsicament, una formació inclosa dins els Fitxer d'Especialitats Formatives. Les especialitats formatives s'enquadren dins les famílies professionals establertes en el Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals. A més, les accions formatives que condueixen a l'obtenció d'un certificat de professionalitat ofereixen una certificació vàlida a tot l'Estat.

La formació que s'ofereix respon a criteris de qualitat i adaptada a les necessitats del mercat laboral i en professions que poden esdevenir nous filons d'ocupació. I el que es pretén és fomentar una millor qualificació de la població activa mitjançant la formació.


Seu del CIM
Pl. de la Biosfera, 5, 07703, Maó

Tel.: 971356246
Fax: 971368216
 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS