Departaments > Benestar Social i Família > Direcció Insular de Benestar Social i Família

Serveis

Suport Social i Comunitari

Els objectius i funcions del servei de Suport Social i Comunitari són:

- Impulsar línies de cooperació i suport amb els serveis socials municipals per tal de promoure i planificar prestacions socials bàsiques i, particularment, programes de prevenció i intervenció adreçades a persones i col·lectius en situació o en risc d'exclusió social.
- Gestiona els recursos següents:
*Renda mínima d'inserció: Programa d'inserció sociolaboral que inclou una prestació econòmica amb l'objectiu de cobrir necessitats materials bàsiques, i serveis d'acompanyament per a la inserció.
*Ajuts d'emergència social: Prestació econòmica que té per objectiu cobrir una necessitat material concreta i puntual de manutenció, habitatge, inserció sociolaboral, ajudes tècniques, etc.
*Ajuts per estades terapèutiques fora de l'illa: Prestació econòmica que té per objectiu facilitar un recurs terapèutic o residencial adient a aquelles persones que no poden ser ateses en centres ubicats a la comunitat autònoma.
*Pla concertat de prestacions socials bàsiques: Suport econòmic als ajuntaments per promoure, mantenir i millorar els serveis socials comunitaris municipals.

 Seu del CIM
Pl. de la Biosfera, 5, 07703, Maó
Tel.: 971356257
Fax: 971368216

 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Web sobre adopcions i acolliments Web sobre adopcions i acolliments Aquí podeu informar-vos dels tràmits i procediments que s'han de seguir per adoptar o acollir un menor.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Actualització de dades del títol de família nombrosa Actualització de dades del títol de família nombrosa Actualització de dades del títol de família nombrosa
Salut jove Salut jove
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS