Departaments > Medi Ambient i Reserva de Biosfera > Direcció Insular de Projectes Sostenibles

Serveis

Neteja de Platges

El Servei Mancomunat de Neteja del Litoral està format pel Consell Insular de Menorca i els ajuntaments de Maó, Ciutadella, Sant Lluís, Alaior, Es Mercadal, Ferreries i Es Migjorn Gran.

Menorca, declarada Reserva de Biosfera en 1993, mereix una acurada neteja del seu litoral, amb actuacions no agressives amb l’entorn natural.

A més, comptam amb un important sector turístic dins el qual la neteja de les platges i les cales de l’illa és imprescindible perquè les persones que ens visiten, i també els residents, volem platges i cales naturals i netes.

Per tot açò, aquest servei es realitza durant tot l’any fent en la primavera, l’estiu i la tardor una tasca més profunda de neteja tant de les platges i les cales com dels accessos a les mateixes.

Des del Consell Insular de Menorca us oferim informació sobre les platges incloses en aquest servei.

Els objectius i funcions del servei de Neteja de platges són:

- Tenir cura de la neteja, manteniment i conservació de les platges i cales de Menorca de manera compatible amb els valors del litoral i l´ús turístic que s'hi ha anat desenvolupant.
- Treballar per la sensibilització, mitjançant campanyes anuals d'educació ambiental i altres iniciatives informatives.


Gestions, tràmits i programes relacionats:
 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS