Departaments > Cultura i Educació > Direcció Insular de Cultura i Patrimoni

Serveis

Patrimoni Documental i Xarxa de Biblioteques

Els objectius i funcions del Servei de Patrimoni Documental i Xarxa de Biblioteques de Menorca són:

- Coordinar tasques de totes les institucions de l'illa, millorant les condicions dels arxius, patrimoni documental i fons bibliogràfic de l'illa.
- Gestió de la Biblioteca Pública i Arxiu Històric de Maó (des de l'1 de setembre de 2011).
- Consolidar i dinamitzar l'Arxiu d'Imatge i So de Menorca.
- Promoció de la lectura des de la Xarxa de Biblioteques de Menorca

 Seu del CIM
Pl. de la Biosfera, 5, 07703, Maó
Tel.: 971356050
Fax: 971368216

 Casa de cultura
c. de l'Hospital de Santa Magdalena, 1, 07760 Ciutadella
Tel.: 971386029
Fax:

 Can Victori
Camí des Castell, 28, 07702 Maó
Tel.: 971368104
Fax: 971351642

Gestions, tràmits i programes relacionats:
 
 
 
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Dipòsit legal de Menorca Dipòsit legal de Menorca Posem al teu abast el servei de sol·licitud telemàtica de números de Dipòsit Legal de Menorca.
Portal de Cultura Portal de Cultura Amb aquest portal web el Consell de Menorca pretén apropar la informació de caire cultural a la ciutadania
Fons Menorquí de Cooperació Fons Menorquí de Cooperació Associació sense ànim de lucre centrada en projectes de cooperació al desenvolupament.
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
UIMIR UIMIR UIMIR
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
Revista Àmbit Revista Àmbit El Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca estalviarà 48.000 euros durant la present legislatura, mitjançant la transformació de la Revista Àmbit, que edita l'esmentat Departament, de format paper a format digital.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
Salut jove Salut jove
Xarxa de Biblioteques de Menorca Xarxa de Biblioteques de Menorca La Xarxa de Biblioteques de Menorca està formada per les biblioteques municipals i altres biblioteques d’accés públic.
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Agenda Menorca Agenda Menorca A través d’aquest web el Consell difon l'activitat cultural que té lloc a Menorca. Entra-hi.
Web del Servei d'Assessorament Lingüístic Web del Servei d'Assessorament Lingüístic El Servei d’Assessorament Lingüístic del Consell disposa d’una nova pàgina web dedicada a la llengua catalana i l’assessorament lingüístic. Visita-la.
Perfil del contractant Perfil del contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
Web de l'IME Web de l'IME L’IME és un organisme autònom del Consell destinat a la recerca, promoció, recuperació i difusió de la cultura menorquina.
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS