Servei Insular d'Acollida d'Animals


Els objectius i funcions del servei Insular d'Acollida d'Animals són:

- Organtizar el servei d'acolliment dels animals vagabunds o abandonats i proporcionar alberg, d'acord amb els períodes legals establerts.
- Potenciar la responsabilitat ciutadana en la tinença d'animals.
- Fomentar l'adopció dels animals als centres d'acollida insulars.

Centre acollida animals MaóCamí de Curniola, s/n, POIMA 07714 Maó
Tel.: 971351486
Centre acollida animals CiutadellaCamí Vell, s/n, 07760 Ciutadella
Tel.: 971484666
 
Noticies relacionades
 
 
29/12/2021
Nou conveni de col·laboració entre el Consell Insular i les protectores d’animals de Maó i Ciutadella per la gestió de l’acolliment d’animals

El Consell Insular de Menorca i les protectores d’animals de Maó i Ciutadella han firmat un nou conveni de col·laboració entre les protectores d’animals de Maó i Ciutadella per la gestió de l’acolliment d’animals domèstics de companyia i la corresponent cessió d’espais adients per a desenvolupar aquesta tasca.

15/06/2021
Nova campanya de conscienciació ciutadana per a l’esterilització de moixos assilvestrats

Des d’aquest dimarts i fins octubre es difondrà en premsa, ràdio i en paper la campanya finançada pel Consell i els ajuntaments de Menorca per conscienciar a la ciutadania de la importància de l’esterilització dels moixos com a mètode per controlar el gran nombre d’aquests felins que viuen en els hortals i pels carrers de la nostra illa. El Servei Insular d'Acollida d'Animals del Consell de Menorca ha treballat amb la Protectora d’Animals de Maó i la Protectora d’Animals de Ciutadella en l’elaboració d’aquesta campanya “Estimar-me és castrar-me” perquè existeixen molts moixos assilvestrats i la ciutadania pot ser part de la solució entenent millor l’esterilització.

06/05/2021
El Servei d'acollida d’animals del Consell renova el suport de les dues protectores de Maó i Ciutadella

Joana Carreres i Joana Roman, representants respectivament de les associacions protectores d’animals de Maó i Ciutadella, han signat aquests dies amb la consellera d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local, Cristina Gómez, i la directora insular d’Ocupació, Innovació i Cooperació Insular, Nati Benejam, responsables del Servei d'Acollida d'Animals de Menorca, un nou conveni regulador per aquest 2021 pel qual cada associació es compromet a seguir donant suport a les tasques en defensa dels animals que venen realitzant i que el Consell considera “necessàries”.

19/03/2021
El Consell col·labora amb Trebaluger Equine Rescue Center per a cuidar a cavalls, ases i mules

L’associació sense ànim de lucre Trebaluger Equine Rescue Center - centre de rescat d’equins de Trebalúger - des Castell ha signat un conveni amb el Consell Insular per fer-se càrrec durant 2021 de fins a 3 cavalls, ases o mules dels quals l’administració pública tingui la tutela per raons diverses. L’objecte del conveni és regularitzar la cura d’aquests animals així com la realització de visites al centre i altres activitats per part de l’associació, que rebrà 2.000 euros en total. El Consell col·labora així a facilitar una sortida als equins en el cas - poc habitual - de maltractament o negligència així com en altres casos en que els propietaris no es puguin fer càrrec.

  
29/01/2021
Oberta l’oferta de contracte per enderrocar un edifici amb amiant del centre d’acollida d’animals de Maó

Aquest gener s’ha obert des del Departament d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local del Consell Insular, l’oferta de contracte menor d’obres per a l’execució del projecte d’enderrocament aïllat al centre d’acollida d’animals de Maó amb eliminació i reciclat d’amiant.

  

Ajuts i subvencions

Gestions i tràmits relacionats


 

Servei Insular d'Acollida d'Animals
Memòria del Servei d'Acollida d'Animals

El Servei Insular d'Acolliment d'Animals de Menorca disposa de dos centres d'acollida, un al polígon industrial de Maó i un altre al polígon industrial de Ciutadella. La gestió del servei es dur a terme mitjançant contractació externa.

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ