Departaments > Mobilitat > Direcció Insular de Transports

Serveis

Transports

Els objectius i funcions del Servei de Transports són:

- Millorar les línies urbanes, interurbanes i turístiques de transport públic per carretera, amb més viatges i ampliant els horaris de capvespre.
- Millorar els serveis especials (Jaleo Bus, Bàsquet Bus, Bus de Nit, Vòlei Bus) ampliant la cobertura de servei i afegint-hi comoditat, agilitat i seguretat.
- Crear noves línies de transport públic per carretera i nous serveis especials segons les demandes que es generin a l'illa.
- Gestionar el sistema d'abonaments de transport públic per carretera (T-10, T-40, T-21, T-Gran, T-Més i T-Acompanyament).
- Fer extensiu el sistema d'abonaments a tota l'illa.

 Seu del CIM
Pl. de la Biosfera, 5, 07703, Maó
Tel.: 971362433
Fax: 971368216

Gestions, tràmits i programes relacionats:
 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS