Cristina Gómez Estévez

foto
Vicepresidenta segona

Tel.: 971 356 258
Fax: 971 364 348
Correu electrònic: cristina.gomez@cime.es


CRISTINA GÓMEZ ESTÉVEZ

Nascuda a Menorca amb arrels sorianes, 49 anys , casada i tres fills, Llicenciada en Dret per l’Universitat de Barcelona, Tècnic Superior en Administració i Finances i Màster en Direcció i Gestió Pública d’Habitatge i Sòl per l’Universitat Internacional Menéndez Pelayo.

Advocada en exercici durant quasi vint anys, he combinat l’exercici professional amb períodes de feina al sector públic ( ISBA S.G.R. i IBAVI).

Durant la Legislatura 2015-2019 he ocupat el càrrec de Consellera Executiva de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge i el de Vice-Presidenta 2ª , per tant a càrrec de les àrees de Serveis Jurídics, Serveis Econòmics, SAC ( Servei d’Atenció a la Ciutadania), Secretaria i Contractació, Recursos Humans, Salut Laboral, Proveïment, Manteniment d’Edificis, Informàtica, Participació Ciutadana, Transparència, Habitatge i SPEI ( Servei de Prevenció i Extinció d’ Incendis) i he estat la Portaveu del Grup Polític PODEM.

RÈGIM DE DEDICACIÓ: Exclusiva
  
Consellera executivaConsellers executius
Vocal Grup Unides PodemComissió de Govern
Consellera executivaConsell Executiu
Consellera (Grup Unides Podem)Comissió Informativa de Cultura, Benestar Social i Esports
Consellera (Grup Unides Podem)Comissió Informativa d'Economia, Territori i Serveis Generals
Consellera (Grup Unides Podem)Comissió Especial de Comptes
Portaveu Grup Unides PodemJunta de Portaveus
VocalComissió Tècnica Assessora en Matèria d'Urbanisme i Ordenació del Territori
Consellera (Grup Unides Podem)Ple

 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS