Javier Ares García

foto


Tel.: 971 355 993
Correu electrònic: javier.ares@cime.es


Just d'acabar els estudis d'ensenyament mitjà es va llançar a viatjar pel món a la recerca de les respostes que l'educació mai no li havia donat, la qual cosa el va dur a viure al llarg de vint anys com un nòmada a escala planetària, gestant-se com a adult en l'anomenat Tercer Món fins arribar a conviure amb algunes de les tribus més remotes i primitives de l'Amazònia i de Papua.

Durant aquest període mai no va deixar d'interactuar amb importants ONG en facetes diferents i finalment va encaixar professionalment amb Greenpeace, fins que, el 2009, va decidir de canviar el seu lloc de residència i instal·lar-se a Menorca.

RÈGIM DE DEDICACIÓ: Exclusiva
  
PresidentConsorci de Residus i Energia de Menorca
PresidentAgència Menorca de Reserva de Biosfera
PresidentGrup d'Acció Local LEADER +

 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS