Marta Vidal Crespo

foto
d' Ordenació del Territori

Tel.: 971 356 245
Fax: 971 364 348
Correu electrònic: marta.vidal@cime.es


Nascuda a Barcelona el 12 de febrer de 1977, Marta Vidal Crespo és llicenciada en Dret, a més d'haver obtingut un màster en Urbanisme i un altre en Dret i Administració Local, i títol d'experta universitària en Administració Local. Advocada en exercici fins a l'actualitat però que ara ha passat a la situació de no exercent per incompatibilitat amb aquest nou càrrec, també ha prestat els seus serveis com assessora jurídica del Govern balear i de l'Ajuntament d'Alaior, com a funcionària interina, prèvia la superació dels corresponents procediments selectius.

 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Punt d'informació cadastral Punt d'informació cadastral Enllaç al web de l’Oficina virtual del Cadastre, dependent del Ministeri d’Economia i Hisenda.
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS