Santiago Tadeo Florit

foto


Correu electrònic: santitadeoflorit@gmail.com


SANTIAGO TADEO FLORIT. 8 maig 1968 a Maó. Diplomat en Ciències Empresarials. En una primera etapa professional va treballar en un comerç familiar i després va ser director financer de Coinga. Després va obrir un despatx d'Assessoria Fiscal, Laboral i Comptable a Maó.

A l'Ajuntament des Castell va ser regidor des de 1999, ocupant des de 2004 fins 2011 la regidoria d'Hisenda i Pressupostos de l'equip de govern local.

És diputat al Parlament balear des de 2003 i en l'actualitat és portaveu del grup popular parlamentari a Hisenda i Pressuposts.


- RÈGIM DE DEDICACIÓ: Indemnització per assistència a les sessions dels òrgans col·legiats.


 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS