Inici El Consell Tràmits
 

Comunicació de modificacions de l'activitat d'una escola de formacióDarrera modificació: 11/06/2019Objecte del Tràmit: Comunicar qualsevol canvi que es produeixi en l'activitat d'una escola de formació de temps lliure infantil i juvenil.
 
Àmbit de responsabilitat: Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports
 
Qui ho pot demanar: Qualsevol escola de formació de temps lliure infantil i juvenil que hagi presentat prèviament la declaració responsable comunicant l'activitat de l'escola de formació i vulgui comunicar la modificació en l'activitat d'una escola de formació de temps lliure infantil i juvenil.
 
Requisits a complir: Les escoles de formació de temps lliure infantil i juvenil han d'estar reconegudes oficialment i inscrites en el Cens d'escoles de formació de temps lliure.

 
Documentació a presentar: El formulari de comunicació de modificacions en l'activitat d'una escola de formació de temps lliure infantil i juvenil.
 
On es pot realitzar el tràmit:
Presencial: NOMÉS PERSONES FÍSIQUES - Servei d'Atenció Ciutadana (SAC) Maó / Ciutadella
Per telèfon (només informació): 971356050
Per correu: NOMÉS PERSONES FÍSIQUES - Plaça de la Biosfera 5, 07703 Maó
Per FAX (només informació):
Correu electrònic (només informació): info.sac@cime.es
Altres:
Plana web: www.cime.es
 
Què ha de fer el ciutadà:

Terminis de ciutadà: Les circumstàncies imprevistes s'han de comunicar al més aviat possible i sense superar mai els deu dies hàbils des què es produeixin.
Terminis del Consell Insular: ---
Tarifes aplicables: Es tracta d'un tràmit gratuït
Resposta al ciutadà: ---
 
Marc Legal: -Decret 23/2018, de 6 de juliol, pel qual es desplega parcialment la Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut (títol I, art. 2-20, i títol II, art. 21-36).
-Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut.
 
Sentit del Silenci Administratiu: Estimatori.
 
Observacions:
 


Documents Relacionats:
Enllaços Relacionats: