3557_Pla de modernització i seguretat per empreses de lloguer de vehicles sense conductorDarrera modificació: 17/10/2017

Tramitar.

Objecte del Tràmit: Instancia de presentació del Pla de Modernització per empreses de lloguer de vehicles sense conductor d'acord el que determina l'art. 125 i 133 del Decret, de 17 d'abril, de principis generals i directrius de coordinació en matèria turística; de regulació d'òrgans assessors, de coordinació i de cooperació del Govern de les Illes Balears, i de regulació i classificació de les empreses i dels establiments turístics, dictat en desplegament de l'esmentada llei.

I el reconeixement i homologació de certificats de qualitat i manuals de bones pràctiques per la superació dels plans de modernització establerts a la normativa turística. Publicació 9337 BOIB número 104 de 24 d'agost de 2017.
 
Àmbit de responsabilitat: Departament d'Ordenació Territorial i Turística
 
Qui ho pot demanar: Qualsevol empresa subjecte al compliment del Pla de Modernització per empreses de lloguer de vehicles sense conductor.
 
Requisits a complir: -
 
Documentació a presentar: A) Instància
B) Acreditació a través de qualsevol mitjà vàlid en dret de la personalitat i la representació del declarant. En el cas de les comunitats de bens i societats civils, s’haurà d’indicar també els noms i DNI dels seus membres, o bé presentar document de constitució de la societat
C) Pla de modernització i seguretat per empreses de lloguer de vehicles degudament emplenat o qualsevol altra certificació de qualitat reconeguda pel Consell Insular de Menorca com:
- SICTED
- ISO9001
- ISO14001
- Q-calidad turística
- EFQM
- EMMAS
- Comprovant de la superació del Codi de bones pràctiques del sector de lloguer de vehicles a les Illes Balears impulsat per la Direcció General de Consum de la Conselleria de Salut.
 
On es pot realitzar el tràmit:
Presencial: -
Per telèfon (només informació): 971356050
Per correu: -
Per FAX (només informació):
Correu electrònic (només informació):
Altres:
Plana web: www.cime.es
 
Què ha de fer el ciutadà:
-
Terminis de ciutadà: -
Terminis del Consell Insular: -
Tarifes aplicables: Pla de qualitat reconegut per l'Administració 41€
Resposta al ciutadà: -
 
Marc Legal: -Llei 8/2012, de 19 de juliol, del Turisme de les Illes Balears.
-Decret 20/2015, de 17 d’abril, de principis generals i directrius de coordinació en matèria turística; de regulació d’òrgans assessors, de coordinació i de cooperació del Govern de les Illes Balears, i de regulació i classificació de les empreses i dels establiments turístics, dictat en desplegament de la Llei 8/2012, de 19 de juliol, de turisme de les Illes Balears.
-Pla territorial insular.
-Formació del Registre Insular d’empreses, activitats i establiments turístics de l’Illa de Menorca.
-Taxa del servei d'ordenació turística.
-Reial Decret Legislatiu 1/2007, de la llei de consumidors i usuaris.
-Reconeixement i homologació de certificats de qualitat i manuals de bones pràctiques per la superació dels plans de modernització establerts a la normativa turística. Publicació 9337 BOIB número 104 de 24 d'agost de 2017.
 
Sentit del Silenci Administratiu:
 
Observacions:
 


Documents Relacionats:

 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS