Sol·licitud de numeració oficial de control: Vi de la Terra Illa de MenorcaDarrera modificació: 20/07/2017

Tramitar.

Objecte del Tràmit: Sol·licitar l'assignació de la numeració oficial de control i l'expedició d'etiquetes numerades amb el logotip oficial.
 
Àmbit de responsabilitat: Medi Ambient i Reserva de Biosfera
 
Qui ho pot demanar: Elaboradors/embotelladors interessats en en utilitzar la menció «Illa de Menorca/Isla de Menorca» en la comercialització de vi.
 
Requisits a complir: Estar donat d'alta com a operador de Vi de la terra Illa de Menorca i complir tots els requisits de l'Ordre per la qual s'aprovà el Plec de Condicions de la Indicació Geogràfica «Illa de Menorca/Isla de Menorca».
 
Documentació a presentar: Butlletí amb els resultats analítics de la partida de vi.
 
On es pot realitzar el tràmit:
Presencial: ---
Per telèfon (només informació): 971356050
Per correu: ---
Per FAX (només informació):
Correu electrònic (només informació):
Altres:
Plana web: www.cime.es
 
Què ha de fer el ciutadà:
Les sol·licituds s'han de presentar formalitzades electrònicament. Facultativament, i només en el cas de les persones físiques, es poden presentar formalitzades presencialment.

Terminis de ciutadà: Ho pot sol·licitar en qualsevol moment
Terminis del Consell Insular: 10 dies
Tarifes aplicables: 0'015 euros c/unitat
Resposta al ciutadà: ---
 
Marc Legal: Ordre del conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori de 28 d’agost de 2013, per la qual s’aprova el Plec de condicions de la indicació geogràfica protegida “Illa de Menorca/Isla de Menorca” (BOIB Núm. 122 de 3 de setembre).
 
Sentit del Silenci Administratiu:
 
Observacions:
 


Documents Relacionats:

 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Consorci de residus i energia Consorci de residus i energia Visita el web del Consorci de residus urbans i energia de Menorca, ens integrat pel Consell i els vuit ajuntaments de l’illa.
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS