Actualització de dades del títol de família nombrosaDarrera modificació: 10/07/2015

Tramitar

Objecte del Tràmit: Actualitzar les dades del títol de família nombrosa
 
Àmbit de responsabilitat: Departament de Benestar Bocial i Família
 
Qui ho pot demanar: Qualsevol unitat familiar que disposi d'un títol de família nombrosa vigent.
 
Requisits a complir: Atesa la nova deducció que ha introduït la reforma de l'IRPF per a l'exercici 2015, relativa als contribuents que treballin fora de la llar i formin part d'una família nombrosa, el Consell Insular de Menorca enviarà mensualment a l'Agència Tributària (AEAT) la informació disponible sobre les persones que formen part d'un títol de família nombrosa.
Atès que la informació que requereix l'AEAT no coincideix totalment amb la informació de què disposa el Consell Insular, recomanam que els titulars de títols de família nombrosa sol·licitin l'actualització de les dades.
S'hauran de comunicar les següents dades de tots els membres de la família nombrosa:
- DNI / NIE
- Nom i llinatges
- Data de naixement
- Representant legal. En el cas dels fills/es menors de 14 anys que no disposin de DNI o NIE, s'haurà d'indicar qui és el representant legal (pare, mare o tutor/a). En el cas que en el títol de família hi figurin com a titular i cotitular el pare i la mare dels fills/es, el representant legal pot ser qualsevol d'ells.
 
Documentació a presentar: - Instància de sol·licitud
- Títol de família nombrosa vigent
- Fotocòpia dels DNI/NIE de tots els membres
 
On es pot realitzar el tràmit:
Presencial: Servei d'Atenció Ciutadana del CIM
Per telèfon (només informació): 971356050
Per correu: Pl. de la Biosfera, 5 de Maó i Pl. de la Catedral, 5 de Ciutadella
Per FAX (només informació):
Correu electrònic (només informació): info.sac@cime.es
Altres:
Plana web: www.carpetaciutadana.es
 
Què ha de fer el ciutadà:
Presentar la sol·licitud i la documentació
Terminis de ciutadà: ---
Terminis del Consell Insular: ---
Tarifes aplicables: ---
Resposta al ciutadà: ---
 
Marc Legal:
 
Sentit del Silenci Administratiu:
 
Observacions:
 


Documents Relacionats:
 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Reglament orgànic Reglament orgànic Coneix les normes que regeixen l’activitat política i administrativa del Consell.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Pla d'igualtat del CIM Pla d'igualtat del CIM El Ple del Consell Insular de Menorca, el dia 31 de gener, va aprovar el Pla d'Igualtat del Consell Insular de Menorca, 2011 – 2014. En el document es recullen els objectius específics (18) i mesures (57), estructurat en sis eixos.
Punt d'informació cadastral Punt d'informació cadastral Enllaç al web de l’Oficina virtual del Cadastre, dependent del Ministeri d’Economia i Hisenda.
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Emprenedors Emprenedors
Pla +TIC Pla +TIC
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
Pressupost General del Consell Pressupost General del Consell Consulteu aquí el Pressupost General de l’any en curs, així com els corresponents als exercicis anteriors.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
Participació Ciutadana Participació Ciutadana El Reglament de Participació Ciutadana regula la participació de la ciutadania en les decisions del Consell. Informa-te’n.
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
Formació per a treballadors/ores d’administracions públiques Formació per a treballadors/ores d’administracions públiques Consulta aquí el Pla de formació contínua per als treballadors i treballadores del Consell, dels ajuntaments i del Govern.
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS