Carta d'ArtesàDarrera modificació: 31/07/2018

Tramitar.

Objecte del Tràmit: Obtenir la Carta d'Artesà
 
Àmbit de responsabilitat: Servei d'Artesania
 
Qui ho pot demanar: Els artesans d'oficis reconeguts en el Repertori d'Oficis Artesans (ROA)
 
Requisits a complir: Es poden consultar al BOIB núm. 121 de 6.9.2014 a l'article 3 per la carta d'artesà, a l'article 4 per la carta de mestre artesà i a l'article 5 pel document de qualificació artesanal.
 
Documentació a presentar: Els sol·licitants hauran de presentar una instància standar i aportar la documentació que específica el BOIB núm.121 de 6.9.2014 a l'article 6.2 per la carta d'artesà i la carta de mestre artesà, i a l'article 6.3 pel document de qualificació artesanal.
En el cas de renovació, només s'ha de presentar la sol·licitud però no s'ha d'abonar cap taxa; tampoc és necessari aportar cap documentació.
 
On es pot realitzar el tràmit:
Presencial: Servei d'Atenció Ciutadana (SAC) Maó-Ciutadella
Per telèfon (només informació): 971 356050
Per correu: Plaça de la Biosfera 5, 07703 Maó
Per FAX (només informació): 971 368216
Correu electrònic (només informació): info.sac@cime.es
Altres:
Plana web: www.cime.es
 
Què ha de demanar el ciutadà:
- Emplenar i signar la sol·licitud
- Presentar la documentació requerida
- Realitzar el pagament de la taxa corresponent

Terminis de ciutadà: No hi ha termini
Terminis del Consell Insular:
Tarifes aplicables: 9,75 € (any 2018)
Resposta al ciutadà: Notificació per correu postal
 
Marc Legal: - Llei 4/1985 de 3 de maig, d'ordenació de l'artesania.
- Ordre del conseller de Comerç i Indústria de 9 de desembre de 1985 (BOCAIB 10.01.1986) que regula el Repertori d'Oficis Artesans (ROA).
- Decret 103/2000 de 7 de juliol, pel qual es regulen la composició i les funcions de la Comissió d'artesania de les Illes Balears.
- Decret 6/2009, de 6 de febrer, pel qual es modifiquen l'art. 2 i 4 del Decret 103/2000, de 7 de juliol, pel qual es regulen la composició i les funcions de la Comissió d'artesania de les Illes Balears i les Ponències Tècniques.
- Decret 41/2014, de 5 de setembre, pel qual s'estableixen els principis generals del procediment per obtenir la carta d'artesà, la carta de mestre artesà, el document de qualificació artesanal i la carta de mestre artesà honorífic.
 
Sentit del Silenci Administratiu: Estimatori
 
Observacions: Les cartes concedides a partir de l'entrada en vigor d'aquest decret tindran vigència il·limitada, excepte el document de qualificació artesanal que s'ha de renovar cada 5 anys.
 


Documents Relacionats:
Enllaços Relacionats:
 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Web Artesania de Menorca Web Artesania de Menorca Visita el nou web sobre l’artesania de Menorca, un espai de trobada per totes aquelles persones interessades en aquest subsector econòmic.
Consorci de residus i energia Consorci de residus i energia Visita el web del Consorci de residus urbans i energia de Menorca, ens integrat pel Consell i els vuit ajuntaments de l’illa.
Contes de productes agroalimentaris de Menorca Contes de productes agroalimentaris de Menorca Ja estan a la teva disposició tots els contes de productes agroalimentaris editats pel Consell
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Perfil del contractant Perfil del contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS