Inici El Consell Departaments

Serveis Generals

 
 
 

Web Transparència

  
 

Oposicions Consell Insular de Menorca

  
 
 
Noticies relacionades Més notícies
 
 
01/12/2021
Es presenta l'avantprojecte del pressupost 2022 del Consell Insular

El nou pressupost del Consell Insular de Menorca ha estat presentat aquest matí en roda de premsa. La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, acompanyada pel conseller Josep Juaneda, la consellera Cristina Gómez, i la consellera de Serveis Generals, Noemí Gomila, ha explicat les línies principals del pressupost

25/10/2021
El Consell rebrà un augment del 15% de finançament en 2022 per part del Govern balear

El Govern de les Illes Balears ha anunciat aquest matí que aportarà el volum de finançament més alt fins ara als consells insulars a través del proper Projecte de llei de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma per al 2022, amb un augment global del 15% respecte de l’any 2021.

05/05/2021
El Consell Insular serà oficina de Registre Cl@ve

A partir d’aquesta setmana el Consell Insular de Menorca deixarà d’expedir el PIN de la Carpeta Ciutadana i passarà a habilitar Cl@ve. L’objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar a la ciutadania l’obtenció d’aquest sistema. Per a sol·licitar l’alta, els ciutadans es podran adreçar, mitjançant cita prèvia, a la seu de Maó o a la de Ciutadella.

12/01/2021
El Consorci de Residus i Energia de Menorca finalitza les obres de millora de l’enllumenat públic de diverses urbanitzacions

Durant l’any 2020 s’han renovat les instal·lacions d’enllumenat públic de les urbanitzacions de Punta Prima i s’Algar a Sant Lluís; la de Son Vilar as Castell, les de Son Parc i Coves Noves as Mercadal i la de Sant Tomàs as Migjorn Gran. L’objectiu d’aquestes actuacions és millorar l’eficiència energètica i disminuir la contaminació lumínica per complir amb el reglament de protecció del medi nocturn de Menorca.

     
22/12/2020
Aprovada l’Oferta Pública d’Ocupació 2020 amb 61 places

La Mesa General de Negociació, en sessió extraordinària de 11 de desembre de 2020, adoptà l’Oferta Pública d’Ocupació i que contempla 61 places en diferents serveis insulars, dels quals 24 estaran destinades a estabilitzar la plantilla actual del Consell Insular, cobertes actualment per personal interí, i 37 seran de torn lliure.

30/11/2020
El Consell Insular de Menorca presenta els pressuposts 2021

La Presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, la vicepresidenta primera, Maite Salord, i la consellera Cristina Gómez, acompanyats pel conseller de Serveis Generals, Josep Pastrana, han presentat aquest matí la proposta del pressupost del Consell Insular de Menorca pel 2021, que ve marcat per una forta component social.

26/11/2020
SILME aprova el seu primer Pla Estratègic

El Consell d’Administració de Silme del passat 11 de novembre va aprovar el Pla Estratègic de SILME que marcarà la trajectòria d’aquesta empresa pública de cara als pròxims 10 anys. Així, el document inclou una bateria d’objectius i projectes que ha d’encarar aquesta organització, a mig i llarg termini, amb la finalitat de millorar el seu funcionament i adaptar-se a les necessitats actuals de les administracions locals.

20/10/2020
Aprovació del model de teletreball d'aplicació al personal del Consell Insular

El govern del Consell Insular ha aprovat un model propi de teletreball d'aplicació al personal al servei del Consell Insular i els seus organismes autònoms.

     
22/09/2020
La urbanització de Cala Llonga ja disposa de xarxa de sanejament

Aquest matí, la Presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, i l'Alcalde de Maó, Héctor Pons, s'han desplaçat fins a la urbanització de Cala Llonga amb motiu de la finalització de les obres de dotació de xarxa de sanejament a la urbanització de Cala Llonga, que ha executat l'Ajuntament de Maó amb el finançament de la institució insular.

06/09/2020
El Consell Insular i el Govern signen el conveni per a potenciar la línia extraordinària amb ISBA, la qual ja ha permès injectar 11,8 milions d'euros a pimes i autònoms de l’illa

El Consell Insular de Menorca, el Govern de les Illes Balears, i la societat de garantia recíproca ISBA SGR han signat el conveni de col·laboració per a potenciar la línia extraordinària de finançament Covid-19 impulsada pel Govern i ISBA en suport de petites i mitjanes empreses i treballadors autònoms

     
Destacats

Comprèn l'activitat del Consell Insular en relació amb les matèries de règim intern, que inclou els serveis jurídics, els serveis econòmics, contractació, recursos humans, manteniment i edificació, informàtica i servei d'atenció ciutadana, a més del servei insular de prevenció de riscos laborals. Així mateix, implementarà les polítiques de transparència.


 

Serveis Generals
Inversions financerament sostenibles - IFS

La Llei d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera (LOEPSF) permet, en el cas que la liquidació pressupostària d’una administració pública se situï en superàvit, destinar un percentatge del saldo resultant d'aquest superàvit a finançar inversions financerament sostenibles. Els projectes d’aquestes inversions han de millorar les condicions de vida i els serveis d’una comunitat.


 

Serveis Generals
Estratègia de Transparència i Bon Govern del Consell Insular

L’Estratègia de transparència i bon govern es concep com una estratègia transversal, articulada i permanent, que és responsabilitat de tota la corporació i de cada un dels departaments i unitats, i implica una política pública prioritària amb processos de coordinació que en permetran la millora continuada. Atès que s’inclou en un àmbit sotmès a constant actualització, l’Estratègia conté protocols per fer-ne l’avaluació i el seguiment.

Serveis Generals
Codi de Bon Govern del Consell Insular de Menorca

El Consell Insular de Menorca va decidir elaborar un codi de bon govern propi, en el marc de l’articulació de la seva política de transparència i bon govern, a fi de concretar els principis i les pautes de comportament dels electes insulars, els directius i els treballadors de la institució.

Seu Consell Insular de Menorca

Pl. Biosfera, 5
>07703 MAÓ
Tel. + 971 35 60 50

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ