Inici El Consell Departaments

Serveis Generals

 
 
 

Projecte de Pressupost General 2020Projecte de Pressupost

   
 

Web Transparència

   
 

Oposicions Consell Insular de Menorca

   
 
 
Noticies relacionades Més notícies
 
 
06/09/2020
El Consell Insular i el Govern signen el conveni per a potenciar la línia extraordinària amb ISBA, la qual ja ha permès injectar 11,8 milions d'euros a pimes i autònoms de l’illa

El Consell Insular de Menorca, el Govern de les Illes Balears, i la societat de garantia recíproca ISBA SGR han signat el conveni de col·laboració per a potenciar la línia extraordinària de finançament Covid-19 impulsada pel Govern i ISBA en suport de petites i mitjanes empreses i treballadors autònoms

     
Destacats

Comprèn l'activitat del Consell Insular en relació amb les matèries de règim intern, que inclou els serveis jurídics, els serveis econòmics, contractació, recursos humans, manteniment i edificació, informàtica i servei d'atenció ciutadana, a més del servei insular de prevenció de riscos laborals. Així mateix, implementarà les polítiques de transparència.


 

Serveis Generals
Inversions financerament sostenibles - IFS

La Llei d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera (LOEPSF) permet, en el cas que la liquidació pressupostària d’una administració pública se situï en superàvit, destinar un percentatge del saldo resultant d'aquest superàvit a finançar inversions financerament sostenibles. Els projectes d’aquestes inversions han de millorar les condicions de vida i els serveis d’una comunitat.


 

Serveis Generals
Estratègia de Transparència i Bon Govern del Consell Insular

L’Estratègia de transparència i bon govern es concep com una estratègia transversal, articulada i permanent, que és responsabilitat de tota la corporació i de cada un dels departaments i unitats, i implica una política pública prioritària amb processos de coordinació que en permetran la millora continuada. Atès que s’inclou en un àmbit sotmès a constant actualització, l’Estratègia conté protocols per fer-ne l’avaluació i el seguiment.

Serveis Generals
Codi de Bon Govern del Consell Insular de Menorca

El Consell Insular de Menorca va decidir elaborar un codi de bon govern propi, en el marc de l’articulació de la seva política de transparència i bon govern, a fi de concretar els principis i les pautes de comportament dels electes insulars, els directius i els treballadors de la institució.

Seu Consell Insular de Menorca

Pl. Biosfera, 5
>07703 MAÓ
Tel. + 971 35 60 50

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS