Coolinquiet

    
 

On puc trobar un de recàrrega elèctrica pel meu vehicle a Menorca?

    
 

    
 

Quins carrils bici hi ha a Menorca?

    
 
 
Noticies relacionades Més notícies
 
 
27/01/2021
El Govern cedeix l’estació de busos de Maó al Consell de Menorca

La Presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, el conseller de Mobilitat i Habitatge del Govern Balear, Marc Pons, la consellera de Mobilitat, Francesca Gomis i el batle de l’Ajuntament de Maó, Hèctor Pons, han fet públic avui l’acord de cessió gratuïta i definitiva de l’estació de busos de Maó.

25/01/2021
Inici de les tasques per a la substitució de la maquinària de climatització de l’estació d’autobusos de Maó

El departament de Mobilitat del Consell Insular informa que aquesta setmana s’iniciaran les feines que han de permetre la substitució de la maquinària per climatitzar l’edifici de l’estació d'autobusos de Maó.

11/01/2021
Adequació marquesines del servei regular de passatgers al municipi de Ferreries

El Consell Insular continua amb el procés d’adequació de les parades i marquesines que conformen la xarxa del servei regular de passatgers per carretera.

21/12/2020
Horaris especials del servei regular de passatgers pels dies de Nadal, Sant Esteve i cap d’any

Des del Departament de Mobilitat es vol avisar i recordar a les persones usuàries que ateses les pròximes festes de Nadal, Sant Esteve i cap d’any hi haurà algunes línies del servei regular de passatgers per carretera que es veuran afectats, com és el cas de la L01, L02, L03, entre d’altres.

     
17/12/2020
Es presenta el projecte del tram de la carretera Me-1 des d’Alaior fins a l’Argentina

Aquest matí s’ha presentat el projecte de remodelació de la carretera Me-1 corresponent al tram que va des del poble d’Alaior fins a la urbanització de l’Argentina. La presentació ha anat a càrrec de la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, la consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, i la directora insular de Carreteres, Elena Vílchez.

10/12/2020
El departament de Mobilitat rebrà 2 milions d’euros per al servei públic de passatgers per carretera

Els pressupostos generals del Govern Balear preveuran per al 2021 una partida quantificada amb 2 milions vuitanta mil euros que aniran íntegrament destinats al servei públic de transport de passatgers per carretera.

09/12/2020
Finalitzen les obres de rehabilitació dels accessos al municipi d’Alaior

Aquest matí la consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, i l’alcalde d’Alaior, José Luis Benejam, han

04/12/2020
La partida econòmica del Jaleo Bus i el Bus Nit serviran per millorar el servei de transport regular de passatgers

El departament de Mobilitat del Consell Insular decideix incloure les partides que cada any es destinen al Jaleo Bus i al Bus Nit a la partida general destinada al servei de transport regular de passatgers.

     
01/12/2020
Inici de les obres de la nova rotonda de Sant Climent

El Consell Insular de Menorca iniciarà el pròxim dimarts dia 1 de desembre les obres de millora de l’encreuament de la Me-12 amb el carrer de Mussuptà i carretera de Binidalí, a Sant Climent. L’objectiu d’aquesta actuació és millorar les condicions de seguretat viària i de trànsit de la zona. La millora de l’encreuament amb la construcció de la nova rotonda compta amb un pressupost total de 263.659,12 €.

30/11/2020
El Consell Insular de Menorca presenta els pressuposts 2021

La Presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, la vicepresidenta primera, Maite Salord, i la consellera Cristina Gómez, acompanyats pel conseller de Serveis Generals, Josep Pastrana, han presentat aquest matí la proposta del pressupost del Consell Insular de Menorca pel 2021, que ve marcat per una forta component social.

19/11/2020
Reubicació de les marquesines d'Arenal d'en Castell i Cala Tirant

El Consell Insular de Menorca amb col·laboració amb l’Ajuntament des Mercadal, ha posat en marxa les tasques per a una correcta ubicació d’algunes de les marquesines que actualment s’utilitzen a les zones urbanístiques d’Arenal d’en Castell i Cala Tirant.

17/11/2020
El Jutjat Contenciós Administratiu desestima les pretensions d’Alaior d’incloure alguns dels seus camins a la xarxa secundària

El Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Palma de Mallorca ha dictat, amb data 3 de novembre de 2020, la sentència per la qual desestima les pretensions de l'ajuntament d'Alaior on sol·licitaven que el Jutjat reconegués el "camí d'en Kane", el "camí de Torralba", el "camí de Binifabini" i la "carretera de Son Bou" com a xarxa secundària i que, per tant, fossin de titularitat del Consell Insular de Menorca.

     
17/11/2020
Inici del servei a demanda de la línia 75 entre Es Migjorn Gran i Es Mercadal

El dilluns 23 de novembre està previst que es posi en funcionament el servei de llançadora entre les localitats des Migjorn Gran i Es Mercadal

11/11/2020
Posada en marxa nova freqüència de la L01

El pròxim dilluns dia 16 de novembre entrarà en funcionament una nova freqüència de la línia L01 (Ciutadella-Maó)

05/11/2020
El Consell Insular entrega a l’Associació de Comerciants i Empresaris de Maó 15 targetes amb abonaments de bus

El Consell Insular de Menorca, a través del departament de Mobilitat, va arribar a un acord de col·laboració i participació amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Maó (Mocomercial)

05/11/2020
Posada en marxa de les noves marquesines al terme municipal de Ciutadella

Aquesta setmana ha finalitzat la instal·lació de les noves marquesines que lluiran en algunes de les zones turístiques del terme municipal de Ciutadella

     
22/10/2020
Avís suspensió temporal d'inspecció de vehicles pesats a l'estació ITV de Ciutadella

Des del dijous dia 22 d’octubre de 2020, l’estació ITV de Ciutadella no podrà atendre, de forma temporal, les peticions per a passar inspecció de vehicles classificats com a pesats, més de 3.500 kg de M.M.A.

19/10/2020
Les obres de la carretera general es dividiran en tres trams

El Consell Insular avançarà, per tal de poder executar les obres del tram de carretera que va des de Maó fins a Alaior, el seu pagament. Per mor d'això, des de l'equip de Govern es considera que la manera més adient i efectiva, i que permetrà dotar de major agilitat per fer-ho, és subdividir aquest tram en tres parts. La primera part aniria d’Alaior fins passat l’encreuament de l’Argentina, la segona part aniria des de passat l’encreuament de l’Argentina fins passat Rafal Rubí, i la tercera part serà la que arribarà fins a Maó.

19/10/2020
Inici de la instal·lació de noves marquesines per al servei regular de passatgers

A les principals zones turístiques del terme municipal de Ciutadella s’han iniciat les tasques per a la instal·lació d’algunes de les noves marquesines que formaran part del nou paisatge urbà en aquests espais

15/10/2020
El Consell Insular de Menorca i l'Ajuntament d'Alaior acorden un conveni de col·laboració per a la rehabilitació dels accessos al municipi

Aquest matí la consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, i l’alcalde d’Alaior, José Luis Benejam, han acordat un conveni de col·laboració per tal de portar a terme la rehabilitació dels accessos des de la carretera general al municip

     
Destacats

Comprèn l'activitat administrativa del Consell Insular en matèria de carreteres, millora i manteniment de camins, transports i inspecció tècnica de vehicles.


 

Mobilitat
Pla insular de serveis de transport regular de viatgers per carretera

El Pla insular de serveis de transport regular de viatgers per carretera és el primer que elabora el Consell Insular de Menorca i pretén, a partir de l'anàlisi acurada de la situació actual, de l'estructura viària, de la distribució de la població, de les característiques de l'oferta i demanda actuals del transport públic regular a Menorca i de la diagnosi específica del sistema, extreure'n les conclusions pertinents que serveixin per planificar les accions que s'han d'emprendre en endavant.

Mobilitat
Pla Director Sectorial de Carreteres

El Pla Director Sectorial de Carreteres inclou un anàlisi de l’evolució demogràfica, equipaments i usos del sòl de l’illa; una descripció geogràfica de les unitats paisatgístiques, d’acord amb la divisió establerta al Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) i una anàlisi de les característiques hidrològiques generals i la seva interacció amb la xarxa viària, destacant especialment les zones inundables. 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ