Coolinquiet

    
 

On puc trobar un de recàrrega elèctrica pel meu vehicle a Menorca?

    
 

    
 

Quins carrils bici hi ha a Menorca?

    
 
 
Noticies relacionades Més notícies
 
 
18/09/2020
Finalitza la rehabilitació de la caseta de peons caminers

Les obres han consistit en la restauració del sostre, una actuació sobre les bigues i també a la conducció de les aigües de pluges

11/09/2020
Finalitza el projecte de reparació de l'endegament d'un tram de torrent al seu pas per sota la carretera Me-1

Durant els últims mesos s’ha portat a terme l’obra del projecte constructiu «de reparació de l'endegament d'un tram de torrent al seu pas sota la carretera Me- 1, pk 28+430», al terme Municipal de Ferreries. Aquest projecte, elaborat per Rodrigo del Pozo Gutiérrez, és necessari per al manteniment de la funcionalitat del torrent i evitar danys majors al seu entorn i, en concret, a la carretera.

11/09/2020
El Consell Insular inverteix 1,4 milions d’euros en la millora d’urbanitzacions turístiques

El conseller d’Economia i Territori, Miquel Company, juntament amb la consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, ha signat amb els vuit ajuntaments de Menorca els diferents convenis que permetran l’execució d’algunes de les obres del Pla de Modernització d’Urbanitzacions Turístiques. Aquestes accions es podran portar a terme gràcies al fons rebut del Govern de les Illes Balears, d’1,4 milions d’euros, per pal·liar els efectes de la fallida de Thomas Cook.

10/09/2020
El Consell proposa als ajuntaments la redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

El departament d’Economia i Territori, conjuntament amb el departament de Mobilitat, ha proposat als ajuntaments, durant la Junta de Batles, la redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de les zones turístiques de Menorca.

     
14/07/2020
Inici del servei de bus regular Cala’n Porter – Alaior

Demà, dimecres 15 de juliol, donarà inici el servei de bus regular L33 que uneix els nuclis poblacionals de Cala’n Porter i Alaior

12/07/2020
Inici del servei de bus regular a Sa Mesquida i Cala Llonga L24

El dimecres dia 15 de juliol s'iniciarà el servei regular de passatgers que unirà el municipi de Maó amb les zones turístiques de Sa Mesquida, Es Murtar i Cala Llonga.

     
Destacats

Comprèn l'activitat administrativa del Consell Insular en matèria de carreteres, millora i manteniment de camins, transports i inspecció tècnica de vehicles.


 

Mobilitat
Pla insular de serveis de transport regular de viatgers per carretera

El Pla insular de serveis de transport regular de viatgers per carretera és el primer que elabora el Consell Insular de Menorca i pretén, a partir de l'anàlisi acurada de la situació actual, de l'estructura viària, de la distribució de la població, de les característiques de l'oferta i demanda actuals del transport públic regular a Menorca i de la diagnosi específica del sistema, extreure'n les conclusions pertinents que serveixin per planificar les accions que s'han d'emprendre en endavant.

Mobilitat
Pla Director Sectorial de Carreteres

El Pla Director Sectorial de Carreteres inclou un anàlisi de l’evolució demogràfica, equipaments i usos del sòl de l’illa; una descripció geogràfica de les unitats paisatgístiques, d’acord amb la divisió establerta al Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) i una anàlisi de les característiques hidrològiques generals i la seva interacció amb la xarxa viària, destacant especialment les zones inundables. 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS