Notícies i actualitat

El Concurs Internacional de Joieria Menorca Talaiòtica 2019, declarat desert

Data : 10/10/2019

El Concurs Internacional de Joieria Menorca Talaiòtica ha estat declarat desert. El jurat, reunit ahir a la seu del Consell Insular de Menorca, va decidir de manera unànime no atorgar cap reconeixement a les peces presentades a l’edició d’enguany.

A la convocatòria 2019, encaminada a estimular i fomentar la creativitat d'estudiants, treballadors i persones relacionades amb el sector i organitzada conjuntament entre el Consell Insular i l'Escola d'Art de Menorca, s’han presentat cinc creacions arribades de tota Espanya.

El jurat ha estat format per Toni Arcas, director de l’Escola d’Art de Menorca; Luisa Nicolás, professora del mateix centre; els joiers professionals Núria Deyà i Santi Capó; la directora insular de Patrimoni i Cultura, Raquel Marquès; la cap del Servei de Patrimoni Històric, Joana Gual; i Joana Quintana, tècnica del departament de Cultura i Educació, que ha actuat com a secretària. Tots ells han valorat la gran diversitat de materials i estils, però de manera unànime han decidit no atorgar el primer i el segon premi amb una dotació econòmica de 2.000 euros i 1.000 euros, respectivament.


Maó, 10 d’octubre de 2019

Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa