Notícies i actualitat

El Camí de Cavalls ja és oficialment GR-223 i està integrat a la xarxa de senders de gran recorregut

Data : 01/12/2012

La Federació Balear de Muntanyisme i Escalada ha otorgat l'homologació dels 20 trams que conformen el Camí de Cavalls de Menorca com a GR-223, quedant d'aquesta manera integrat a la xarxa de senders de gran recorregut.

Així es va comunicar aquesta setmana a l'equip de govern del Consell Insular de Menorca des de la Direcció General de Desenvolupament Rural i Política Forestal del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.

El conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre, ha valorat de forma molt positiva aquest fet, ja que és una passa més en la política que està duent a terme l'equip de govern insular de posicionar Menorca en el mapa internacional.

En aquest cas, la inclusió de forma oficial del Camí de Cavalls en aquesta xarxa de senders com a GR-223 és un atractiu més per a les persones interessades en la pràctica de l'esport a l'aire lliure. Un dels objectius de l’equip de govern insular és fonamentar la seva política turística en un entorn natural cuidat. Per tant, el que la gent conegui Menorca pel seu Camí de Cavalls és, en part, un valor afegit que la diferencia d'altres destinacions.

En aquest sentit, es pot enllaçar el potencial del Camí de Cavalls amb la celebració el proper any del 20 aniversari de la declaració de Menorca com a Reserva de Biosfera, títol que reforça el de Seu Internacional de les Reserves de Biosfera Illes i Zones Costaneres en desenvolupament Sostenible otorgat per la UNESCO.

Maó, 1 de desembre de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Certificats d'homologació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS