27 persones comencen a treballar al Consell Insular de Menorca dins el programa SOIB Reactiva 2020

Els nous treballadors són 10 joves i 17 persones majors de 30 anys que desenvolupen tasques d’auxiliar administratiu, neteja, jardineria, bugaderia i de peons forestals o d’obra pública al Consell Insular de Menorca. El programa SOIB Reactiva 2020 els hi permet així sortir de l’atur i mantenir o millorar les seves habilitats competencials. Aquests treballadors estaven en situació d’atur de llarga durada o s’havien vist afectats per la crisi econòmica del 2020 causada per la COVID-19.

Els contractes de feina signats i que ara es duen a terme són de 4 mesos de durada en diverses àrees i departaments del Consell Insular com són Benestar Social, Ocupació, Medi Ambient, Carreteres, Habitatge i Serveis Generals. Aquest és el primer torn de contractació dels dos que té aprovats el Consell, el següent s’iniciarà a finals d’abril.

Aquesta contractació de personal ha estat promoguda pel SOIB i cofinançada pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, per fons de l’Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).


Maó, 21 de gener de 2021

 
Imatges relacionades
 
 
 
 
 
 
Departaments relacionats Ocupació, Habitatge i Cooperació Local
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ