Noves mesures sanitàries en matèria d’Esports

A partir del dissabte 16 de gener, Menorca estarà en nivell 4 d’alerta sanitària. En matèria esportiva implicarà alguns canvis respecte al nivell 3, principalment els següents:

- Activitat física a l’aire lliure MÀXIM 6 PERSONES.
- Les competicions d’esports d’equip i de contacte QUEDEN SUSPESES (excepte les competicions estatals).
- Els entrenaments d’esports d’equip i de contacte queden RESTRINGITS A 2 DIES per setmana, aquests han de ser sempre SENSE CONTACTE.
- 50 participants com a màxim en proves esportives.
- Prohibició de públic a competicions esportives (a excepció de competicions estatals).

Aquests canvis, així com d'altres restriccions pròpies del nivell 4, les podeu trobar en el FAQS IX del Govern de les Illes Balears (adjunt a la publicació). El FAQS és el document on es recull la regulació esportiva de la situació COVID-19, segons els diferents nivells d'alerta, activitats i espais de pràctica. A partir d'aquest document, hem elaborat unes infografies (adjuntes a la publicació) amb les restriccions específiques de nivell 4.

Des del Servei d'Esports del Consell Insular de Menorca, seguim treballant al costat de les entitats esportives i la resta del sector esportiu, per fer front a aquesta situació derivada de la pandèmia. En aquest sentit, creiem imprescindible la implicació i responsabilitat de tothom. Volem insistir en el rigorós compliment de les normes i protocols establerts, ja que només amb la responsabilitat individual i col·lectiva, aconseguirem sortir d'aquesta situació i tornar a una pràctica esportiva tan necessària per a les persones i la societat.

Maó, 15 de gener del 2021

 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa