Quarta edició dels STEM Talks Menorca

Nota de premsa: Quarta edició dels STEM Talks Menorca

Per quart any consecutiu, STEM talks Menorca torna en una nova edició per apropar la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques a tota persona interessada de manera divulgativa i comprensible per tothom que vulgui conèixer més sobretot el que envolta el món STEM. Aquestes jornades són organitzades pel Google Developer Group Menorca amb la col·laboració del Consell Insular i la Fundació Bit.

Les jornades tindran lloc el 21 i el 22 de gener de manera virtual i consistiran en un seguit de conferències i col·loquis amb docents universitaris i professionals on es tractaran diferents àmbits tecnològics com intel·ligència artificial, computació quàntica, impressió 3D, blockchain i criptomonedes, entre d’altres.

Aquest any es comptarà amb onze ponents, entre ells: Eduardo Sáenz de Cabezón, professor de la Universidad de La Rioja i reconegut divulgador científic amb el canal de youtube Derivando i presentant el programa Órbita Laika de La 2; Carmen Artigas, Secretaria d’Estat en digitalització i intel·ligència artificial i reconeguda experta en Big Data, intel·ligència artificial i innovació tecnològica, o Paco Franco i Josep Piris de Silme, gerent i enginyer en telecomunicacions que ens parlaran sobre el 5G a Menorca.

A més, també tindrà lloc una taula rodona d’estudiants universitaris orientada a tot alumne que pensi començar un grau en STEM on es discutiran diverses qüestions sobre la vida universitària i sobre els estudis cientificotècnics i on es podran conèixer les experiències de quatre estudiants de diferents graus.

Per assistir a les jornades s’ha d’apuntar-se al web.


Tota la informació sobre ponents, xerrades i horaris la podran trobar a stem.gdgmenorca.com


Maó, 12 de gener del 2020

 
Més informació http://stem.gdgmenorca.com/
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa