Oferta de contractació de serveis per a la gestió de l’Agenda Menorca Illa de Cultura i l’actualització del web Artistes de Menorca

El Departament de Cultural del Consell Insular ha fet pública l'oferta de la contractació de serveis per a la gestió de l'Agenda Cultural Menorca Illa de Cultura i l'actualització de la web Artistes de Menorca (WAM).

El portal Agenda Cultural Menorca Illa de Cultura neix amb la voluntat d’esdevenir l’agenda cultural menorquina de referència, d’apropar a la ciutadania la riquesa i la diversitat de propostes que s’organitzen. Actualment alguns dels reptes de l’agenda són liderar la coordinació de tots els actors culturals de l’illa a diferents nivells, també la interacció d’usuaris i la creació de continguts propis.

D’altra banda, cal recordar que la web Artistes de Menorca té una vinculació essencial amb l’agenda cultural, donat que és una proposta per visibilitzar i professionalitzar el sector, allotjant al portal artistes de l’àmbit insular, nascuts o residents a Menorca.

Podeu consultar tots els detalls de la licitació d’aquest servei en la plataforma de contractació del sector públic.

Maó, 21 de desembre de 2020

 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa