SILME aprova el seu primer Pla Estratègic

El Consell d’Administració de Silme del passat 11 de novembre va aprovar el Pla Estratègic de SILME que marcarà la trajectòria d’aquesta empresa pública de cara als pròxims 10 anys. Així, el document inclou una bateria d’objectius i projectes que ha d’encarar aquesta organització, a mig i llarg termini, amb la finalitat de millorar el seu funcionament i adaptar-se a les necessitats actuals de les administracions locals.

Per a l’elaboració d’aquest pla estratègic es va iniciar un procés participatiu que va ser acompanyat per la consultora Populate, al que van ser convidats representants de tots els grups polítics amb representació al Consell Insular, personal de SILME, del Consell i de tots els ajuntaments (especialment de les àrees de Secretaria, Serveis Econòmics, Informàtica, Innovació, Contractació, Arxius i SAC), el que va permetre valorar la trajectòria dels seus 30 anys d’existència i identificar àrees de millora per establir les línies de treball per als pròxims anys.

Durant aquest procés es va identificar la necessitat de definir la identitat i el posicionament de l’empresa, el que ha de permetre una millor definició els serveis que s’han d’oferir i establir una millora en els aspectes organitzatius des de la gestió fins a la comunicació.

Els projectes proposats en el Pla es divideixen amb els apartats d’organització, comunicació, persones i producte, i destaquen els següents: augmentar la col·laboració en el disseny i evolució dels productes i serveis; identificar i planificar projectes clau; millorar el disseny, la usabilitat i la documentació dels productes; millorar la coordinació entre àrees i persones; i apostar per un lideratge en la innovació.

SILME
SILME és una empresa pública creada pel Consell Insular i els ajuntaments de Menorca, ara fa trenta anys, per cobrir les necessitats informàtiques de les organitzacions públiques. Amb el temps i el desenvolupament de la tecnologia, també presta serveis informàtics, de telecomunicacions, desenvolupament i integració d'aplicacions i creació de pàgines web.


Maó, 26 de novembre del 2020

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ