S’habilita un nou espai pels usuaris del Centre de dia de la Platja Gran

Ferreries disposarà a partir del pròxim dilluns d’un nou espai habilitat com a centre de dia per als usuaris del Centre de dia de Salut Mental de la Platja Gran de Ciutadella. Amb aquesta actuació es pretén donar resposta de forma preventiva a les exigències sanitàries derivades de la pandèmia de la Covid-19, en disposar de l’espai suficient per mantenir separats físicament als usuaris del servei.

Per a l’habilitació d’aquest nou espai s’ha comptat amb la col·laboració de l’ajuntament de Ferreries qui ha cedit el Centre Sociocultural, de les 9:00 h fins a les 13:00 h, de dilluns a divendres, mentre duri l’estat actual d’emergència sanitària.

Com ha manifestat la consellera de Benestar Social, Bàrbara Torrent ‘era un compromís del Consell Insular garantir la continuïtat dels serveis dels centres de dia sota els paràmetres de prevenció de la Covid-19 marcats per Sanitat. Volem seguir acompanyant als usuaris del Centre de dia de Salut Mental i poder garantir el seu benestar i el dels seus familiars’.

Està previst que l’espai sigui ocupat per 4 usuaris fixes residents a Ferreries i 4 usuaris rotatoris residents a Ciutadella. Per tal de facilitar els desplaçaments dels residents a Ciutadella s’ha posat en marxa un servei de trasllat gratuït.

Els usuaris d’aquest nou espai habilitat comptaran amb els mateixos serveis que el Centre de la Platja Gran. Així, disposaran d’un monitor fix, i un dia per setmana comptaran amb una infermera, una educadora social i una psicòloga. Tot i així, el servei de menjador del qual disposaven fins a les 15:00 h serà substituït per menjars preparats que es podran emportar a casa.


Maó, 4 de setembre del 2020

Departaments relacionats Benestar Social
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS