Renovació de la cartelleria a les Reserves Marines de Menorca

El Consell Insular de Menorca i el Govern Balear han portat a terme la renovació dels cartells informatius que indiquen els límits de les reserves marines de l’illa. En total s’han renovat cinc cartells a la Reserva Marina del Nord de Menorca i al mateix temps, s’ha aprofitat per col·locar sis de nous a la Reserva Marina de l’Illa de l’Aire, que va ser declarada com a tal l’any passat.

Aquestes tasques formen part de la campanya informativa que s’ha portat a terme aquesta temporada i que està complementada amb la tasca de tres embarcacions de vigilància, una situada a Fornells per donar cobertura a la Reserva Marina del Nord, una segona a la Reserva Marina de l’illa de l’Aire i una tercera a Maó, que cobreix tota l’illa. Així mateix es complementa amb un informador des de terra, un informador per la mar i tres vigilants guardes de pesca que coordinen la seva feina amb els dos inspectors i tècnics de pesca del servei del Consell Insular. Totes aquestes accions compten amb el suport de l’Associació Leader Menorca.

Des del Departament d’Economia i Territori s’ha volgut recordar que les reserves marines son figures de protecció que serveixen per regular els usos i explotació del medi marí per tal d’incrementar-ne la regeneració natural dels recursos i conservar-ne els ecosistemes més representatius. En aquest sentit, les mesures de gestió que s’han impulsat des del Govern Balear en coordinació amb Departament permeten no només la vigilància per mar i terra per controlar l’activitat sinó també el desenvolupament del seguiment científic pesquer i l’impuls de campanyes informatives.


Maó, 2 de setembre del 2020

 
Imatges relacionades
 
 
Departaments relacionats Economia i Territori
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS