La Fundació Foment i Iberia promocionaran Menorca amb vols directes des de Munic

Data : 24/06/2020

El pròxim dissabte 27 de juny Iberia establirà el primer vol directe entre Alemanya i Menorca després de l’estat d’alarma. Es preveu que la companyia aèria estableixi un vol setmanal que operarà tots els dissabtes fins a finals d’agost.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a un conveni de comarketing firmat per la Fundació Foment de Menorca, l’AETIB i Iberia, després de diverses reunions mantingudes durant les darreres setmanes. L’objectiu d’aquesta nova acció és estimular la demanda en el mercat alemany a l’illa de Menorca.

Amb aquesta acció es manifesten els esforços de la Fundació Foment per adaptar-se a la nova realitat i ampliar els esforços promocionals amb regions europees que tenen una situació sanitària similar a la nostra.

Aquest conveni contempla accions diverses com campanyes tàctiques amb touroperadors i agències de viatges a Alemanya, promocions a la pàgina web d’Iberia (www.iberia.com) i posts en xarxes socials, entre d’altres.

En aquest context, la Presidenta del Consell Insular i de la Fundació Foment, Susana Mora, ha manifestat que ’aquestes actuacions responen a les demandes realitzades pel sector turístic per tal de donar un impuls a la nostra marca Menorca al mateix temps que seguim treballant per anar recuperant la resta de les connexions aèries’.

‘Més que mai la promoció turística necessita de la col·laboració publicoprivada i aquest any apostarem fort per Menorca, amb vols directes des de Munic i una campanya de promoció aprofitant la nostra experiència en el mercat alemany, on operam en sis destins’, ha comentat Celia Muñoz, Directora de Vendes d’Iberia per a Europa, EEUU i Àsia.

Els vols directes d’Iberia entre Munic i Menorca se sumen a l’oferta que la seva filial, Iberia Express, manté entre Menorca i Madrid. Inicialment, l’aerolínia anuncià un vol diari Madrid-Menorca-Madrid per al mes de juliol -connectivitat que s’ha incrementat fins a arribar als dos vols diaris i, en certs dies de la setmana, fins a tres freqüències, el que contribueix a l’impuls de la recuperació de la mobilitat tant per als residents com pels turistes en general.

Maó, 24 de juny del 2020

Departaments relacionats Presidència
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS