Nou recorregut de la línia 15 (Maó - Centre) a partir del dilluns 15 de juny.

Data : 11/06/2020

Imatge

L’aprovació i execució del PMUS (Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible) per part del consistori de Maó ha vingut acompanyat de canvis de sentit en molts dels carrers de la ciutat de llevant. Aquests canvis, que afectaran la mobilitat rodada de la ciutat, no passen desapercebuts tampoc per al servei de transport regular de passatgers que veurà com la seva línia 15 (Maó - Centre) modificarà el seu recorregut habitual per adaptar-se a aquests nous canvis de sentit de la circulació.

Així, el nou recorregut de la L15 s’iniciarà el proper dilluns dia 15 de juny amb la incorporació de noves parades al seu itinerari habitual. En concret s’hi afegeixen les següents: Plaça Sant Roc, Carrer Barcelona i Avinguda Port de Maó. Amb la incorporació d’aquestes noves parades es pretén donar un caire més social a aquest servei de bus, ja que existeix una important demanda de persones usuàries que necessiten desplaçar-se a les consultes de l’annex de l’antic hospital Verge del Toro.

D’aquesta manera, aquest servei permetrà que els desplaçaments es puguin fer de manera autònoma per part dels pacients alhora que afavoriran no haver d’utilitzar vehicle privat en una zona habitualment molt congestionada. A més, la parada de l’Avinguda Port de Maó, aproparà als interessats a accedir al port a través de les escales o l’ascensor habilitat als seus voltants.

Amb aquestes actuacions, en el marc del foment del transport públic que impulsa el departament de Mobilitat del Consell Insular, es pretén oferir un servei més proper i que responguin a les necessitats reals de mobilitat de la ciutadania de Maó. El servei està íntegrament finançat pel Consell Insular amb col·laboració de l’ajuntament de Maó.

Maó, 11 de juny del 2020

 
Departaments relacionats Mobilitat
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS