Torna el programa “Som Talaiòtics?” amb una excursió nocturna a Talatí de Dalt

Data : 08/06/2020

El cicle d’activitats impulsat pel GOB i el Consell Insular es va haver de suspendre a causa de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19


Aquest dissabte, dia 13, torna el programa “Som Talaiòtics?” amb una excursió nocturna a Talatí de Dalt. El cicle d’activitats impulsat pel GOB Menorca i el Departament de Cultura del Consell Insular es va haver de suspendre a causa de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

El guiatge anirà a càrrec de l’arqueòleg Ismael Moll i les places són limitades per la qual cosa cal fer inscripció prèvia contactant amb el GOB Menorca a través de l’enllaç www.gobmenorca.com/inscripcio-excursio o al telèfon 971 35 07 62. S’adoptaran les mesures de seguretat pertinents i per evitar la calor del dia, es caminarà al fosquet i es tornarà de vespre.

El poblat talaiòtic de Talatí de Dalt és un dels més atractius de l’illa. Conserva una de les taules més emblemàtiques, a més dos talaiots, una sala hipòstila que encara manté la coberta original, així com diferents cases circulars i un parell de coves.

La iniciativa “Som talaiòtics?” pretén que els participants no només coneguin en profunditat els jaciments, sinó també el paisatge en el qual s'insereixen aquests. Actualment el Consell Insular de Menorca treballa en la millora de l’expedient de la candidatura en els aspectes plantejats per la UNESCO. Una d’aquestes millores és precisament l’anàlisi de la relació entre el paisatge i els monuments talaiòtics.

Per a més informació sobre la reprogramació de la resta d’excursions previstes d’aquesta cinquena edició del programa, podeu contactar directament amb el GOB Menorca.


Maó, 8 de juny de 2020

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa