Nou projecte: Jocs Esportius en Edat Escolar

Data : 19/05/2020

El Consell Insular de Menorca engegarà la pròxima temporada esportiva els Jocs Esportius en Edat Escolar (JEEE). Es tracta d’un nou projecte que aposta per un model pedagògic comú per tots els esports basat en l’educació en valors a través de la pràctica esportiva i que va dirigida a tots els fillets i filletes de Menorca de categoria benjamí i aleví, és a dir, d’entre 8 i 11 anys.

Els JEEE inclouen dos tipus d’activitats: les trobades lúdiques i la competició esportiva on el resultat dependrà del marcador però també d’aspectes de comportament del conjunt d’esportistes i també del personal tècnic i famílies.

D’aquesta manera es pretén donar un paper actiu als diferents agents que formen part de la vida dels fillets i filletes amb la intenció de crear un context educatiu en les competicions en edat escolar.

Per tal de donar a conèixer aquesta nova iniciativa s’han organitzat unes xerrades-col·loqui que es realitzaran a través de videoconferència on podran participar totes les persones que estan vinculades a l’esport en edat escolar: famílies, entrenadores i entrenadors, àrbitres, coordinadors/es de clubs esportius, delegats i delegades de federacions, etc.

La primera de les xerrades es realitzarà el pròxim dilluns dia 25 de maig a les 19h. Comptarà amb la participació de Joan Bosch Capella, professor d’Educació Física de secundària; Biel Domingo, delegat de la federació de ciclisme a Menorca i Xavi Cardona, tècnic del Club Volei Ciutadella. Per accedir a la videoconferència només haureu de clicar sobre l’enllaç meet.google.com/ykc-ocwx-wrs

La segona xerrada serà dimarts dia 2 de juny a les 19h. Hi participaran diferents persones de l’àmbit de l’educació i l’esport. Podreu connectar-vos a través del següent enllaç meet.google.com/wut-ogjh-qsm

Maó, 19 de maig de 2020

Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa