La Fundació Foment llença un nou vídeo per promocionar Menorca en el mercat nacional

Data : 07/05/2020

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha publicat un nou vídeo promocional per a mostrar els atractius de la nostra illa una vegada es permeti de nou la lliure circulació de persones i es pugui, així, reactivar el turisme, principal activitat econòmica de Menorca.

El nou vídeo porta com a claim «Tan natural como tú» i remarca les grans fortaleses i atractius de Menorca com els espais naturals i les platges, la gastronomia, la diversitat d’activitats esportives, o la cultura, entre d’altres.

El principal objectiu de la campanya és mantenir Menorca en la ment del consumidor i així augmentar la notorietat i el posicionament de la marca Menorca. Així, aquesta nova acció promocional reforça les diverses publinotícies que s’han anat donant difusió a nivell nacional durant tot el període de confinament.

La Presidenta del Consell Insular i consellera de Promoció Turística, Susana Mora, ha remarcat que Menorca compta amb un atractiu especial a dins del mercat nacional, per la seva proximitat amb la Península i per la bellesa dels seus espais naturals i l’àmplia oferta complementària al sol i platja.

Cal destacar que el vídeo s’ha realitzat en els quatre idiomes: espanyol, francès, anglès i alemany. Tot i que la campanya s’iniciarà ja aquesta setmana pel mercat nacional, per la resta de territoris s’anirà activant en funció de l’evolució de la pandèmia en el lloc d’origen i de les normatives que es vagin incorporant en relació a la lliure circulació de persones.

El vídeo que ja es pot veure al canal de Youtube de la Fundació (Menorca Turismo), es compartirà en els pròxims dies amb més de 300 mitjans seleccionats nacionals per a la seva difusió.

watch?v=Z2TPcRRw_ZU

Maó, 7 de maig del 2020

Més informació Vídeo promocional
Departaments relacionats Presidència
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS