El nou servei d’acollida per a persones sense llar passa a ubicar-se a Sa Vinyeta

Data : 02/04/2020

El Consell Insular, amb el suport de Càritas de Menorca, i Creu Roja de Menorca, va habilitar un espai, l’edifici de Sant Joan del Vergers, cedit pel Bisbat de Menorca per atendre a les persones sense llar durant les 24 hores del dia. Aquesta iniciativa va néixer davant la necessitat d’oferir acompanyament a aquest col·lectiu donada la limitació de recursos dels quals disposen per tal de protegir-se de l’epidèmia sanitària generada per la Covid-19, convertint-se així amb un col·lectiu d’alt risc.

Aquesta instal·lació es va adequar per atendre a nou persones (sis homes i tres dones). Actualment ja estan ocupades set places (sis homes i una dona). Davant la possible entrada de noves peticions, el Consell Insular, a través del departament de Benestar Social i el d’Habitatge, i les entitats col·laboradores han decidit traslladar aquest servei a l’alberg juvenil de Sa Vinyeta on es podrà cobrir fins a 30 places. A més a més, Sa Vinyeta compta amb habitacions individuals la qual cosa permet complir amb els estàndards de protecció i prevenció de la Covid-19.

La Creu Roja segueix aportant el seu equip de voluntaris per oferir serveis assistencials i el Consell Insular es fa càrrec de les despeses del menjar i de la neteja.


Maó, 2 d’abril del 2020

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS